logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Najlepszy mały głośnik bluetooth do 120 zł - JBL Go czy coś lepszego?

cxzcxz123 22 Gru 2016 19:57 1218 2
REKLAMA
  • #1 16143707
    cxzcxz123
    Poziom 32  
    Ocena: 284
    Witam. Przydałby mi się głośnik bluetooth. Nie chcę dużo wydać, myślę, że tak do 120 zł byłoby ok. Dobrze byłoby jakby głośnik był mały (coś w stylu JBL Go) aczkolwiek jeśli jakiś inny głośnik jest większy a gra zdecydowanie lepiej niż te małe to też może być. Zastanawiam się nad tym JBL Go - co o tym sądzicie? Czy jest jakiś lepszy głośnik bluetooth w tej cenie? Czas grania bez ładowarki nie jest bardzo istotny ale wiadomo lepiej żeby nie było to 2h. JBL Go może grać podobno minimum 3,5h i to jest raczej takie minimum żeby nie trzeba było latać z ładowarką bez przerwy.

P.S. Głośnik będzie używany głównie przy treningu. Nie musi grać jak najgłośniej i charczeć przy tym, bardziej liczy się jakość dźwięku a nie głośność ale za cicho wiadomo też nie może być (nie może grać ciszej lub gorzej od smartfonu)
  • REKLAMA
  • #2 16143921
    sanfran
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 2975
    Od dwóch lat używam SONY SRS-X11.
    Jakość dźwięku jest dobra, a nawet bardzo dobra. Głośnik jest mono, ale mając dwa można je sparować i graja w stereo. Bateria wystarczy na 12 godzin grania.
  • #3 16144021
    cxzcxz123
    Poziom 32  
    Ocena: 284
    sanfran napisał:
    Od dwóch lat używam SONY SRS-X11.

Nie ta cena raczej.

Edit: Po przeglądnięciu ofert te głośniki wydają mi się najlepsze:
    Creative Nuno
    Lamas Beat Street ST-1
    Lamax Beat Sentinel SE-1
    Fresh N Rebel Brick Fabriq Edition

Skłaniam się w stronę któregoś z tych dwóch ostatnich. Który wybrać?

Edit: Kupiłem Lamax Beat Street ST-1. Jest najlepszy jeśli chodzi o jakość dźwięku z tego co wyczytałem oraz jest poręczny. Gra świetnie, działa jak trzeba, ma tylko jeden minus jakby się czepiać - ma funkcje powerbank'u a bateria w nim ma pojemność 1200 mAh (w telefonie mam 4050 mAh, także jako powerbank to słabe jest to rozwiązanie, ale wiedziałem o tym kupując go i dla mnie nie ma to znaczenia).
REKLAMA