Witam. Przydałby mi się głośnik bluetooth. Nie chcę dużo wydać, myślę, że tak do 120 zł byłoby ok. Dobrze byłoby jakby głośnik był mały (coś w stylu JBL Go) aczkolwiek jeśli jakiś inny głośnik jest większy a gra zdecydowanie lepiej niż te małe to też może być. Zastanawiam się nad tym JBL Go - co o tym sądzicie? Czy jest jakiś lepszy głośnik bluetooth w tej cenie? Czas grania bez ładowarki nie jest bardzo istotny ale wiadomo lepiej żeby nie było to 2h. JBL Go może grać podobno minimum 3,5h i to jest raczej takie minimum żeby nie trzeba było latać z ładowarką bez przerwy.
P.S. Głośnik będzie używany głównie przy treningu. Nie musi grać jak najgłośniej i charczeć przy tym, bardziej liczy się jakość dźwięku a nie głośność ale za cicho wiadomo też nie może być (nie może grać ciszej lub gorzej od smartfonu)
P.S. Głośnik będzie używany głównie przy treningu. Nie musi grać jak najgłośniej i charczeć przy tym, bardziej liczy się jakość dźwięku a nie głośność ale za cicho wiadomo też nie może być (nie może grać ciszej lub gorzej od smartfonu)