Witam
Posiadam kamerę Mio MiVue 638 Touch która charakteryzuje się dość kłopotliwa "funkcjonalnością". Rejestrator w trakcie jazdy potrafi wyłączyc nagrywanie i albo włączy się ponownie po upływie ok. minuty (lub kilkunastu minut), lub nie włączy się wcale. Możemy klikać czerwony przycisk nagrywania lecz to nic nie daje. Jedynym wyjściem jest reset urządzenia, wtedy zaczyna nagrywać normalnie.... do momentu następnego przerwania. Jeszcze ciekawostka - wszystkie przerwane nagrania mają zawsze tą samą wielkość pliku -61 504KB. Normalna wielkość pliku 5 minutowego to ok. 450 000KB
Z tego co zauważyłem, problem występuje tylko jeśli karta jest zapełniona.
Sprawdzałem na 2 kartach SD:
- 16GB Sandisk Ultra Class 1 (U1) FAT32
- 32GB Kingston Class 3 (U3) FAT32
Oprogramowanie R01.52.1302.A3N - robiłem reinstalacje
Czy ktoś miał podobny problem?
Czy kwalifikuje się to pod naprawę gwarancyjną?
Posiadam kamerę Mio MiVue 638 Touch która charakteryzuje się dość kłopotliwa "funkcjonalnością". Rejestrator w trakcie jazdy potrafi wyłączyc nagrywanie i albo włączy się ponownie po upływie ok. minuty (lub kilkunastu minut), lub nie włączy się wcale. Możemy klikać czerwony przycisk nagrywania lecz to nic nie daje. Jedynym wyjściem jest reset urządzenia, wtedy zaczyna nagrywać normalnie.... do momentu następnego przerwania. Jeszcze ciekawostka - wszystkie przerwane nagrania mają zawsze tą samą wielkość pliku -61 504KB. Normalna wielkość pliku 5 minutowego to ok. 450 000KB
Z tego co zauważyłem, problem występuje tylko jeśli karta jest zapełniona.
Sprawdzałem na 2 kartach SD:
- 16GB Sandisk Ultra Class 1 (U1) FAT32
- 32GB Kingston Class 3 (U3) FAT32
Oprogramowanie R01.52.1302.A3N - robiłem reinstalacje
Czy ktoś miał podobny problem?
Czy kwalifikuje się to pod naprawę gwarancyjną?