Witam serdecznie, od pewnego czasu, najprawdopodobniej z powodu wyeksploatowania baterii, mój rejestrator (MiVue 568 Touch) podczas uruchamiania (np. w samochodzie, gdzie podłaczony był do zasilania) "zatrzymywał się" na widoku strony z komunikatem dotyczącym bezpieczeństwa użytkowania. Baterię właśnie wymieniłem, ale po włączeniu rejestratora wciąż proces uruchamiania zatrzymuje się na wspomnianym komunikacie (nie dzieje się nic więcej). Zakładam, że wysypało się oprogramowanie. Ściągnąłem (prawdopodobnie właściwe) pliki z firmware'm, ale nie potrafię wgrać ich do urządzenia. Wszelkie próby kopiowania oprogramowania na kartę pamięci i uruchamiania urządzenia z kartą w urządzeniu (proces stosowany np. w aktualizacji bazy radarów, czy też upgradzie oprogramowania) nie przynoszą żadnego efektu. Rejestrator w żaden sposób nie reaguje na kartę. Podpinanie rejestratora do komputera również nic nie daje. Komputer nie widzi rejestratora w ogóle (również przy wykorzystaniu MiVue Manager'a). Reset dodatkowym przyciskiem również nic nie daje.
Czy jest Ktoś w stanie podpowiedzieć, jak załadować/wgrać bazowe oprogramowanie ? Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi (w załączeniu filmik z uruchamiania).
Czy jest Ktoś w stanie podpowiedzieć, jak załadować/wgrać bazowe oprogramowanie ? Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi (w załączeniu filmik z uruchamiania).