logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Tablet Lenovo 60046 resetuje się i wyświetla tylko logo - co robić?

DrEmmett 07 Lut 2017 14:42 2127 5
REKLAMA
  • #1 16259584
    DrEmmett
    Poziom 7  
    Ocena: 1
    Dzień dobry, mam następujący problem z Tabletem Lenovo 60046, resetuje się i wyświetla tylko logo. System go widzi w menadżerze urządzeń ale tylko przez-chwilę do momentu restart. Ma ktoś koncepcję na uratowanie urządzenia.
  • REKLAMA
  • #2 16260176
    nutergsm
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1663
    Spróbuj zrobić hardreset. Jak to nić nie da wgrać nowe oprogramowanie. Tablet da się wyłączyć czy resetuje się do rozładowania baterii? Może być uszkodzony włącznik i tak się dziać.
  • REKLAMA
  • #3 16260302
    PsychoButter
    Poziom 9  
    Witaj
    instalowales jakiegos custom roms recovery lub rootowales tablet ?
    jeżeli nie możliwe że problem jest od strony sprzętowej.
  • REKLAMA
  • #4 16261409
    DrEmmett
    Poziom 7  
    Cześć, próbowałem instalować ale to i tak nie przynosi efektu, z racji ze cały czas się resetuje i ładuje samo logo. Przez pewien moment jest widoczny przez system - resetowania jest to za krótki czas na instalację. Przejść mogę do trybu: Select Boot Mode: i wybrać, Recovery, Fastboot lub normal. Ale i tak po wyborze któregokolwiek z trybów po chwili "ładowania" zapętla się. HARD RESETU nie mam możliwości wykonania z poziomu menu oraz brak jakiegokolwiek przycisku.
  • REKLAMA
  • #5 16262153
    nutergsm
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1663
    Stawiam na uszkodzenie przycisku "power" Jest cały czas na zwarciu co powoduje taki efekt.
  • #6 16262220
    DrEmmett
    Poziom 7  
    Jak by tak było to od razu po uruchomieniu, nastąpiło by zapętlenie, pisze że ładuje do loga i - reset.

Dodano po 25 [minuty]:

Temat zamykam - tablet jakimś cudem przyswoił enty ROM. Dziękuję za pomoc.
REKLAMA