k_mac napisał: Hmmm, czyli nie da się skorzystać ze slotu CF choćby z karty Microdrive?
Teoretycznie da mając wspomniany adapter CF to Toshiba 1.8-inch IDE Hard Drive tylko ja takiego nie mam i nie potwierdzę że to działa.
k_mac napisał: I jeszcze pytanie, jakie ogniwa są w baterii?
Nie ukrywam, że CGR18650D pasowałyby mi najbardziej.
TU opisałem wszystko na temat ogniw.
Ja wczoraj z chin dostałem baterie i za jakiś czas będę się bawił zależało mi na większej pojemności. Dodatkowo będę wymieniał świetlówkę na LED w podświetlaniu aby jeszcze bardziej odciążyć sprzęt. Na obecną chwilę plan jest taki aby zrobić z tego nawigację GPS Tablet ma bluetooth więc powinien sobie poradzić z połączeniem z zewnętrznym GPSem od NOKIA LD-3W
Karaczan napisał: Ja na twoim miejscu bym odpuścił ten szajs...
Może i szajs a może i nie kwestia podejścia i samozaparcia do zabawy może być.
A co ciekawe z tego co widzę to tablet można rozbudować w do datku ma zaawansowany i rozbudowany BIOS.
Pozbywając się gniazda PCMCIA można wlutować z tego co widzę gniazdo PCIEXPres plus slot kart SIM podpinając modem WWAN mamy neta mobilnego. Natomiast pozbywając się gniazda CF 1.8-inch IDE mamy tam miejsce na gniazdo SATA na dyski. W modelu wyżej DT312 wspomniane gniazda są obecne tak więc kto wie może po wlutowaniu mieli byśmy możliwość ich wykorzystania.

źródło zdjęcia allegro