logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Sprzedam] Amica ZZA 6428 I Zmywarka 45 cm

wiktor_m 16 Lut 2017 23:35 3195 0
REKLAMA
  • #1 16284631
    wiktor_m
    Poziom 12  
    Ocena: 11
    Sprzedam zmywarkę Amica ZZA 6428 I. Zmywarkę sprzedaję jako uszkodzoną.
    Zmywarka przestała działać w następujący sposób:
    pewnego dnia zaczęła wypompowywać w nieskończoność wodę. Po rozkręceniu okazało się, że w podstawie zmywarki jest woda. Po usunięciu wody zmywarka zaczęła działać. Wszystko wskazywało na to, że zadziałał tzw. pływak z powodu przelania się wody do podstawy zmywarki. Po kilku miesiącach sytuacja powtórzyła się i znowu po usunięciu wody zmywarka działała, ale tylko jedno mycie. Przy drugim myciu zauważyłem, że zmywarka pobiera wodę, ale nie zaczyna zmywać, po wyłączeniu zasilania i włączeniu zmywarka znowu chciała pobierać wodę (no i gdybym nie wyłączył to by się pewnie znowu przelała, bo woda już była w komorze zmywania). Za pomocą ręcznego naciśnięcia pływaka usunąłem wodę i od tego momentu nie włączałem jej więcej. Przyczyna uszkodzenia jest nieznana. Od spodu zmywarka jest w bardzo dobrym stanie, nie ma żadnych wycieków. To co się z niej wylało do podstawy, to było z powodu przepełnienia wody w komorze zmywania. Zmywarka ma wszystkie części/kosze, które były oryginalnie oraz instrukcje. Odbiór osobisty.

Cena 100zł.
    [Sprzedam] Amica ZZA 6428 I Zmywarka 45 cm
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
REKLAMA