Witam mam problem ponieważ zegary mi nie opadają gdy gaszę zamochód jak jadę to działają dobrze ale jak gasze auto to wszystkie wskaźniki zostają w miejscu którym były, drugi problem klimatyzacja wariuje bo przy uruchamianiu miga i trzeba ją ponaciskać klawisze aby było ok kiedy nacisnę klawisz ESP to zaczyna znowu migać panel od klimy i trzeba naciskać klawisze itp i klima nagle zaczyna działać, na desce świeci się kontrolka ABS tak jakby były wyłączone przyciskiem a po naciśnięciu klawisza ESP nie znika tylko znowu miga panel od klimy ostatni problem resetuje się też zegarek ten pod obrotomierzem i resetują się przejechane KM
Kolejny problem jak zgaszę samochód to świeci się przednie światełko to w suficie tak jakby drzwi otwarte. Muszę je wyłączać pstryczkiem a jak jadę to tak się nie dzieje
wariuje też centralny bo drzwi kierowcy raz się otwierają raz nie, czasami trzeba otworzyć pilotem zamknąć i znowu otworzyć bo inaczej nie da się drzwi otworzyć
jak odłączyłem akumulator to wskazówki nie opadły
Kolejny problem jak zgaszę samochód to świeci się przednie światełko to w suficie tak jakby drzwi otwarte. Muszę je wyłączać pstryczkiem a jak jadę to tak się nie dzieje
wariuje też centralny bo drzwi kierowcy raz się otwierają raz nie, czasami trzeba otworzyć pilotem zamknąć i znowu otworzyć bo inaczej nie da się drzwi otworzyć
jak odłączyłem akumulator to wskazówki nie opadły