logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odzyskać tekst z uszkodzonego pliku PPT? PowerPoint nie naprawia pliku

Pawel1924 02 Mar 2017 19:57 1569 4
REKLAMA
  • #1 16318504
    Pawel1924
    Poziom 20  
    Ocena: 128
    Plik odzyskany, jest to prezentacja ppt.
    Przy próbie otwarcia power point próbuje naprawić ale mu się nie udaje.

Czy jest jakiś sposób na odzyskanie informacji z tego pliku?
    Załączniki:
    • odzz.ppt (2.23 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 16320239
    Pawel1924
    Poziom 20  
    Rozumiem że nie jest to takie proste..,

Może ma ktoś radę, jakiś program ?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 16320393
    Robert B
    Poziom 43  
    Ocena: 1412
    Bez problemu otworzysz w podglądzie Total Commandera, wybierając opcje, które pokazałem i skopiujesz te fragmenty tekstu do notatnika.

Jak odzyskać tekst z uszkodzonego pliku PPT? PowerPoint nie naprawia pliku

Jak widać na załączonym obrazku :)

Cytat:
    STABILIZATORY PRZETWARZANIA

Antyutleniacze procesowe

Antyutleniacze drugorzędowe — to związki zdolne do rozkładu hydronadtlenków powstających w utlenianym polimerze, które są odpowiedzialne za dalsze procesy degradacji tworzywa.
    Hydronadtlenki powstają w wyniku degradacji polimerów pod wpływem tlenu lub ozonu (w większym stopniu).
    Hydronadtlenki, pod wpływem ciepła lub światła rozpadają się.

Najliczniejszą grupę antyutleniaczy drugorzędowych stanowią trójpodstawione fosforyny (estry kwasu fosforawego) lub tioetery.

Mechanizm reakcji polega na redukcji nadtlenków do alkoholi z wytworzeniem trójpodstawionych fosforanów lub sulfotlenków

Niestety obrazków nie udało mi się odzyskać, ale może ktoś znajdzie sposób?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 16321509
    mati211p
    Specjalista - HDD i odzyskiwanie danych
    Ocena: 1131
    Obrazki jakie znalazłem. Nie chciałem już docelowo patrzeć jaki jest ich rozmiar, dlatego jest to tylko całość prezentacji podzielona na zdjęcia w formacie png. Ostatnie jest częściowo uszkodzone nie zostało załączone.
    Załączniki:
    • Jak odzyskać tekst z uszkodzonego pliku PPT? PowerPoint nie naprawia pliku foto 4.png (385.47 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Jak odzyskać tekst z uszkodzonego pliku PPT? PowerPoint nie naprawia pliku foto 3.png (337.36 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Jak odzyskać tekst z uszkodzonego pliku PPT? PowerPoint nie naprawia pliku foto2.png (68.54 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #5 16322159
    Pawel1924
    Poziom 20  
    Ok, dzięki za pomoc. Tak dla innych którzy będą mieli podobny problem, Bardzo ładnie da się odzyskać tekst i np. linki do obrazków użytych w prezentacji można odzyskać za pomocą ms word.
    Opcja - odzyskaj tekst z dowolnego pliku.
REKLAMA