logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nie mogę otworzyć działającego wcześniej pliku.ppt

labadosiak 03 Kwi 2012 00:21 6132 4
REKLAMA
  • #1 10751013
    labadosiak
    Poziom 11  
    Ocena: 45
    Witam, słuchajcie mam serdeczną prośbę - zrobiłem żonie do szkoły prezentację w PowerPoint i działała do samego końca w sumie do zakończenia pracy z plikiem. W dniu dzisiejszym chciałem dodać jeszcze kilka zdjęć i niestety plik jest niedziałający, nie otwiera się. Próbowałem cofnąć system do dnia kiedy był tworzony plik ale nie przyniosło to żadnego pozytywnego efektu, próbowałem otworzyć na innym komputerze, innym programem ale próby zakończyły się fiaskiem - "Błąd podczas próby dostępu ...".
    Czy jest szansa by przywrócić plik do pracy i edycji ?

Uprzejmie i gorąco proszę o pomoc.
    Załączniki:
    • Iwonka prezentacja - PERŁA.ppt (12.73 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 10752448
    labadosiak
    Poziom 11  
    Ocena: 45
    dziękuję; jak tylko będę miał dostęp do pliku zaraz sprawdzam wg powyższych zalecen
  • REKLAMA
  • #4 10759463
    Moran
    Poziom 18  
    Ocena: 78
    Spróbuj otworzyc plik w StarOffice...pewnie się otworzy, ale nie będziesz miał zdjęć, reszta powinna być w miarę ok.
  • #5 10768813
    andrzejlisek
    Poziom 32  
    Ocena: 707
    Moran napisał:
    Spróbuj otworzyc plik w StarOffice...pewnie się otworzy, ale nie będziesz miał zdjęć, reszta powinna być w miarę ok.

Natomiast zdjęcia można spróbować odzyskać poprzez przeszukiwanie nagłówków plików JPEG, PNG itp. Jednak należy założyć, że zdjęcie może rozpoczynać się od dowolnego bajta pliku, niekoniecznie wielokrotność długości sektora.
REKLAMA