logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

peiying py - gps 5012 - jak odblokować??

lukasmrgl 10 Mar 2017 21:54 5808 2
REKLAMA
  • #1 16336855
    lukasmrgl
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam wszystkich mam problem z nawigacją. Wgrałem nową mapę na kartę microsd i automapa działa prawidłowo lecz po wyłączeniu nawigacji skrót z pulpitu znika i muszę tworzyć go od nowa. Jak temu zaradzić?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 16336879
    japycz321
    Poziom 26  
    Ocena: 141
    Jeśli odblokowałeś mapę do poziomu pulpitu windowsa CE to tak będzie się działo. Są dwa sposoby rozwiązania problemu. Łatwiejszy to użyć jakiegoś panelu do uruchamiania mapy, albo zmienić w rejestrze scieżkę do folderu w którym przechowywane są ikony z pulpitu.
  • #3 16337115
    lukasmrgl
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    japycz321 napisał:
    Jeśli odblokowałeś mapę do poziomu pulpitu windowsa CE to tak będzie się działo. Są dwa sposoby rozwiązania problemu. Łatwiejszy to użyć jakiegoś panelu do uruchamiania mapy, albo zmienić w rejestrze scieżkę do folderu w którym przechowywane są ikony z pulpitu.

Mógłbyś rozwinąć oba sposoby ??

Dodano po 15 [godziny] 7 [minuty]:

Poradziłem sobie.
    Wgrałem auto mapę na kartę pamięci
    następnie skopiowałem ją na navi i
    zmieniłem nazwę folderu auto mapy na nazwę oryginalnej mapy oraz
    zmieniłem nazwę pliku uruchamiającego auto mapy na nazwę oryginalnego pliku.
    Wszystko śmiga super i karta pamięci nie potrzebna jeśli w grę wchodzi niekompletna europa.
    W razie pytań piszcie.
REKLAMA