Witam, mój problem wygląda tak, od roku posiadam mysz Bloody TL9 ale od wczoraj coś się podziało i ciągle sama przechodzi w tryb zmiany CPI (normalnie aby to zrobić trzeba przytrzymać na niej przycisk przez kilka sekund i poruszać scrollem ) co jest uciążliwe bo gdy chcę np. przejść niżej lub wyżej jakiejś strony to zmienia się czułość, a w grach gdy przytrzymuję lewy przycisk aby strzelać ta co chwilę przerywa.
Ps. Myszka robi tak też gdy nawet przytrzymany jest inny klawisz (wtedy normalnie nie wykrywała już tego pierwszego gdy był wciśnięty)
Co zrobiłem:
-Upewniłem się czy aby przycisk "sam się nie wciska"
-Przez oficialny program Bloody przywróciłem jej ustawienia fabryczne (posiada ona jakąś pamięć wbudowaną)
-podłączyłem do innego komputera i dzieje się to samo
Gdy scroll miga tryb zmiany CPI jest aktywny, gdy świeci światłem ciągłym jest ok. Dodaję załącznik.
Ps. Myszka robi tak też gdy nawet przytrzymany jest inny klawisz (wtedy normalnie nie wykrywała już tego pierwszego gdy był wciśnięty)
Co zrobiłem:
-Upewniłem się czy aby przycisk "sam się nie wciska"
-Przez oficialny program Bloody przywróciłem jej ustawienia fabryczne (posiada ona jakąś pamięć wbudowaną)
-podłączyłem do innego komputera i dzieje się to samo
Gdy scroll miga tryb zmiany CPI jest aktywny, gdy świeci światłem ciągłym jest ok. Dodaję załącznik.