logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

jakie słuchawki z dobrym basem wybrać ?

honda3003 11 Maj 2017 17:58 3225 5
REKLAMA
  • #1 16470088
    honda3003
    Poziom 8  
    Ocena: 1
    Witam, chcę kupić słuchawki z OGROMNYM basem, ale nie wiem jakie wybrać.
    Mogą to być słuchawki nauszne lub dokanałowe.
    Nie jestem żadnym audiofilem.
    no... budżet to ok. 200zł.
    Z góry dziękuje za propozycje :).
  • REKLAMA
  • #2 16470750
    kubahpi
    Poziom 21  
    Ocena: 166
    Niech kolega jeszcze określi, do jakiego sprzętu audio oraz do jakich preferencji muzycznych będą wykorzystywane te słuchawki? Informacje te są niezbędne aby zaproponować koledze konkretne modele w zadanym przedziale cenowym. Jeżeli chodzi o dobre przenoszenie niskich częstotliwości, to myślę iż jedynym sensownym rozwiązaniem jest zakup słuchawek nausznych.
  • REKLAMA
  • #3 16472025
    honda3003
    Poziom 8  
    Też myślę że nauszne będą lepsze. te słuchawki chcę wykorzystywać do komputera ale w przyszłości planuje kupić wzmacniacz słuchawkowy. Na razie jako wzmacniacz słuchawkowy wykorzystuje 15 letnie głośniki komputerowe creative.
    Jeśli chodzi o to, do jakiej muzyki będą wykorzystywane to trap, dubstep, pompa i impreza.
    PS: na razie mam słuchawki nauszne SilverCrest z lidla ale i one mają bass taki w miarę.
    dziękuję za odpowiedź :)
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 16476794
    buczo11
    Poziom 28  
    Ocena: 121
    Witam!
    Celowałbym w produkty JBL. Posiadam już trzecie słuchawki tej marki i na brak basów nie narzekam. Mam na myśli takie modele, odpowiadające z grubsza Twoim wymogom cenowym, jak Synchros E30 czy też T450. Moim zdaniem te pierwsze będą ciekawsze, jednak cena może trochę przekraczać założony budżet.
  • REKLAMA
  • #6 16684363
    honda3003
    Poziom 8  
    Dzięki wielkie za odpowiedzi
REKLAMA