Ja mam podobny dylemat d500 czy p900 tylko, ze ja mam czas do grudnia. D500 to z kolei piekny wyglad styl i elegancja. Seria P to zaawansowane telefony. Bardzo dobre moze troche mnie wygodne, ale to tylko ze wzgledu na wymiary i wage, choc one i tak za male jak na wielkosc wyswietlacza i funkcje w nim zawarte. Jesli masz zamiar dzwonic, wykorzystywac organizer, raz na tydzien wyslac maila i niekiedy je odbierac to mysle ze d500 bedzie lepszym wyborem. Bardziej pasuje na spotkanie biznesowe na elegancka kolacje. Majac Tak rozbudowany teleofn jak P910i warto miec jakis zwykly telefon. Maly i elegancki. Jednak do zastosowan biznesowych P910i duzo lepszy. To inna klasa telefonu. Choc jak chcesz tak bardzo biznasowy to pomysl na nokia 9500, ktora ma to samo co P910i oprocz dotykowego wyswietlacza, a ma dodatkowo wlan, lub ubozsza wersje 9300, ktora jest mniejsza ale bez aparatu (moim zdaniem i tak zbedna rzecz) no i niestety bez wlanu czego akurat bardzo szkoda. O nowych communicatorach sa filmy pod adresem
http://moya.toya.net.pl/skaner/index.php?s=26...dule=21ade5cfd28b2c2986e585e2525d6178&rid=116
i na tej stronie jest tez filmik o d500 tylko trzeba poszukac. Ja na Twoim miejscu wzial bym p910i, ktory jest duzo bardziej rozbudowany od d500. Ale wybor nalezy do Ciebie