logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie nowości i funkcje oferuje RadioComm v9.2.3?

bony78 02 Sie 2005 17:24 2693 9
REKLAMA
  • #1 1700715
    bony78
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 9
    oto prosto z fabryki hehe :D
    Załączniki:
    • RadioComm_v9.2.3_Install.part2.rar (1.9 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • RadioComm_v9.2.3_Install.part1.rar (2.34 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 1700743
    bony78
    zainteresowani wiedza do czego to jest :D
    jest to program do flashowania itp motek (oczywiscie najnowszy z tego typu)
  • REKLAMA
  • #3 1700777
    Zolwik_2004
    Poziom 19  
    Ocena: 27
    Jaki sprzet jest potrzebny aby sie pobawic tym programem? Pytam zanim sciagne poniewaz mam modem.
  • REKLAMA
  • #4 1700971
    bony78
    do tego potrzebny jest zwykły kabel USB jakim wgrywasz dzwonki Mp3 itp
  • #5 2392453
    Fabi20
    Poziom 16  
    Ocena: 23
    jak to uruchomic, mam problemy ;/
  • REKLAMA
  • #6 2392742
    mahcin
    Poziom 27  
    Ocena: 60
    właśnie jak to uruchomić nigdzie nie ma solucji a w ślepo to już popsułem tym jednego fona, chciałbym tym ściągnąć locka z C450, da się?
  • #7 2392972
    john1234
    Poziom 21  
    Ocena: 90
    Sciagnolem oba pliki i nie moge ich rozpakowac winrar pisze ze install part 1 jest uszkodzony co z tym zrobic.
  • #8 2393347
    mahcin
    Poziom 27  
    Ocena: 60
    ściągnij najnowszą wersję rara , zmień nazwy plików tak żeby miały nazwy takie jak w tym temacie i rozpakujesz;)
  • #9 2393400
    piterFX
    Poziom 27  
    Ocena: 23
    bony78 napisał:

bonny nie wiem czy to byl dobry pomysl umieszczac tu ten program jest on dostepny na matrax.pl zaraz [posypia sie posty ze uwalili telefon albo nie potrafia go uruchomic nie kazdy potrafi obslugiwac ten kombain w calosci
  • #10 2401135
    bony78
    piterFX napisał:
    bony78 napisał:

bonny nie wiem czy to byl dobry pomysl umieszczac tu ten program jest on dostepny na matrax.pl zaraz posypia sie posty ze uwalili telefon albo nie potrafia go uruchomic nie kazdy potrafi obslugiwac ten kombain w calosci

Zobacz kiedy temat był zakładany ;) wtedy było cieżko dostać link działający z tym programem więc go zamiesciłem.

Podsumowanie tematu

✨ RadioComm v9.2.3 to program służący do flashowania telefonów komórkowych, umożliwiający m.in. zdejmowanie blokad SIM (unlock) oraz inne operacje serwisowe. Do jego działania potrzebny jest standardowy kabel USB, taki jak używany do przesyłania dzwonków MP3. Użytkownicy zgłaszają problemy z uruchomieniem programu oraz z rozpakowaniem plików instalacyjnych, co można rozwiązać poprzez aktualizację oprogramowania do najnowszej wersji WinRAR i odpowiednie zmiany nazw plików. Program jest zaawansowany i nie każdy potrafi go obsługiwać bez ryzyka uszkodzenia telefonu. W szczególności pojawiły się pytania o możliwość zdjęcia blokady SIM z modelu C450. Program był początkowo trudno dostępny, lecz obecnie można go znaleźć na stronie matrax.pl.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA