Witam. Kilka dni temu kupiłem słuchawki Asus Cerberus. Zakupiłem je w mediaexpert i pojawił się problem. Po podłączeniu do słuchawek mikrofonu oraz podłączeniu całości do komputera mikrofon główny nie działa na TeamSpeak'u 3. Jeśli gram w Cs'a GO gracze mówią, że słychać mnie w porządku, natomiast są szumy. Jeżeli wejdę na Ts'a to mnie w ogóle nie słychać. Próbowałem odłączać główny mikrofon i korzystać z dodatkowego (wbudowanego w pilot) i tutaj czasami coś słychać ale bardzo słabo. Wchodziłem na strony z rejestracja dźwięku online i tam muszę dosłownie się wydzierać do mikrofonu żeby chociaż troszeczkę było mnie słychać. W ustawieniach audio w sekcji NAGRYWANIE a później POZIOMY wartość mikrofon mam ustawione na 100% (nie jest wyciszony) a u dołu w Zwiększeniu wydajności mikrofonu mam 0,0 dB ponieważ gdy tylko je lekko zwiększę to w słuchawkach pojawia się dźwięk jakiegoś stukania który uniemożliwia dalsze korzystanie ze słuchawek. Nie wiem czy to mikrofon główny padł czy nie. Dodam, że słuchawki podłączone są pod MiniJack za pomocą rozdzielacza który rozdziela główny kabel na 2 (Micro i słuchawki). Jak patrzyłem na googlach to nikt nie ma problemu z tymi słuchawkami.. Nikt nie skarży się na mikrofon, a wręcz go chwali. Ze sklepem jeszcze się nie kontaktowałem, ponieważ liczę, że wasza strona w jakiś sposób mi pomoże. Dokładna data kupna to 11.08. Czyli w piątek tydzien temu. Pozdrawiam