Witam, szkoda że podobne tematy są zamykane i trzeba otwierać nowe ale do tematu, potrzebuję pralki z wsadem od góry, mam taką Whirlpool'a od prawie 20 lat i chodzi cały czas tylko raz wymieniane łożyska, ale wiem że takich już nie ma.
Moje
typy whirlpool AWE60110
podobno bęben jeszcze nie klejony, (niestety martwi mnie to że chyba w nich nie można tak jak w mojej starej włączyć sobie programy np. na 30 minut lub w dowolnym czasie?) -długie prania.
Jest firma która sprzedaje w necie nowe pralki z gwarancją rozruchową ma kilka marek: Elektroluxa, Zanussi, AEG w cenie ok 870 zł z przesyłką.
Zastanawiam się nad tymi pralkami bo mają dobre opinie i programy krótkiego prania, np.
ZANUSSI ZWY61205WA
ELECTROLUX / ZANUSSI MODEL ZWY60805SA
ELECTROLUX/FAURE MODEL FWQ6121, MODEL FWY61224WA
AEG FAURE FWY51223WR
Czy warto ryzykować w pralkę bez gwarancji?
Czy nie ma problemu z serwisowaniem w/w pralek?
Może jakieś inne tanie w miarę trwałe, nieawaryjne i z programem który można włączyć na szybkie pranie 30-40 minut?
Moje
typy whirlpool AWE60110
podobno bęben jeszcze nie klejony, (niestety martwi mnie to że chyba w nich nie można tak jak w mojej starej włączyć sobie programy np. na 30 minut lub w dowolnym czasie?) -długie prania.
Jest firma która sprzedaje w necie nowe pralki z gwarancją rozruchową ma kilka marek: Elektroluxa, Zanussi, AEG w cenie ok 870 zł z przesyłką.
Zastanawiam się nad tymi pralkami bo mają dobre opinie i programy krótkiego prania, np.
ZANUSSI ZWY61205WA
ELECTROLUX / ZANUSSI MODEL ZWY60805SA
ELECTROLUX/FAURE MODEL FWQ6121, MODEL FWY61224WA
AEG FAURE FWY51223WR
Czy warto ryzykować w pralkę bez gwarancji?
Czy nie ma problemu z serwisowaniem w/w pralek?
Może jakieś inne tanie w miarę trwałe, nieawaryjne i z programem który można włączyć na szybkie pranie 30-40 minut?