logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Skype, nie loguję się, nie widzi internetu.

23 Sie 2017 21:45 3990 6
REKLAMA
  • #1 16658708
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 16658855
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #4 16659928
    Nemo
    Poziom 31  
    Ocena: 72
    U mnie wczoraj było to samo. Miałem wersję 7.33.0.105 i po przypadkowym kliknięciu na Wyloguj już się nie zalogował ponownie. Musiałem zainstalować nową wersję - 7.36.0.150. Na razie ta wersja działa, choć mam trochę zbyt wolny komputer do niej. Oczywiście Win XP SP3.

A tak przy okazji... Dziesięć lat temu bez problemu rozmawiałem na Skype przy pomocy Pentium III 1,26GHz. Dziś się to nie udaje. Co komu przeszkadzało, żeby użytkownicy starszych komputerów też mogli pogadać? Że na siłę nakłonić do zmiany komputera? Ech...

Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #5 16660240
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #7 16660399
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownicy zgłaszają problemy z logowaniem do Skype'a na systemie Windows XP, szczególnie po wylogowaniu z aplikacji. Wersja Skype 7.33 przestała działać, a aktualizacja do 7.36 nie rozwiązała problemu. Niektórzy zauważają, że Skype wykrywa ruch sieciowy, ale nie pozwala na zalogowanie się. Użytkownicy sugerują, że aplikacja może celowo blokować dostęp na starszych systemach operacyjnych. Alternatywnie, Skype w przeglądarce działa lepiej, co może być rozwiązaniem dla osób z problemami. Proponowane jest również zainstalowanie starszej wersji Skype 7.5.0.102, jednak niektórzy napotykają problemy z logowaniem przy tej wersji.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA