Przyznam szczerze, że mam już dosyć tej zmywarki choć mam ją zaledwie 3 lata. Męczy mnie błąd i20, zmywarka cała rozkręcona, żadnych przecieków ani wilgoci brak, filtry czyste, ramię dolnego spryskiwacza wydaje się być szczelne. Objaw taki, że na programie 30 min staje - dwa piknięcia komunikat i20, wyłączam i włączam i na wyświetlaczu wskazuje 10, robię reset i włączam program 15 min płukania i nieraz udaje się zakończyć zmywanie i tak sobie radziłem do teraz.
Obecnie już nie daje rady w ten sposób. Robiłem też kalibrację tj. 1 i 3 wciśnięty włączenie zmywarki i po trzech światłach wciśnięcie 3 i szedł program kalibracji, który zakończył się sukcesem, następnie puściłem zmywanie na 30 min i o dziwo bez problemu się zakończył, ale było to tylko raz i potem od nowa huśtawka. Wielka prośba o rady, sugestie i co robić z tym fantem?
Obecnie już nie daje rady w ten sposób. Robiłem też kalibrację tj. 1 i 3 wciśnięty włączenie zmywarki i po trzech światłach wciśnięcie 3 i szedł program kalibracji, który zakończył się sukcesem, następnie puściłem zmywanie na 30 min i o dziwo bez problemu się zakończył, ale było to tylko raz i potem od nowa huśtawka. Wielka prośba o rady, sugestie i co robić z tym fantem?