logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nieudane przywracanie systemu - błąd podczas usuwania następującego pliku

cinkoo 03 Wrz 2017 08:30 3030 8
REKLAMA
  • #1 16678156
    cinkoo
    Poziom 9  
    Dzień dobry,

chciałem przywrócić system (Windows 7) do wcześniejszego stanu za pomocą Przywracania systemu. Po wybraniu punktu i ponownym uruchomieniu komputera pojawił się poniższy komunikat:

Próbowałem wybrać inny punkt przywracania i przywrócić system w trybie awaryjnym, ale cały czas jest ta sama sytuacja. Czy da się to jakoś naprawić?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 16678304
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #5 16678648
    cinkoo
    Poziom 9  
    Chciałem użyć przywracania systemu, ponieważ po odinstalowaniu kodeków programem Revo Unistaller są problemy z odtwarzaniem filmów.

Oto S.M.A.R.T dysku

Mam Windows 7 64bit i zainstalowany Service Pack 1. sylvi91 czy w wierszu poleceń wpisuje komendy dokładnie tak samo jak jest opisane na tej stronie, czy też muszę coś zmieniać w tych komendach?
  • #6 16678836
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #7 16745944
    cinkoo
    Poziom 9  
    Stary zasilacz powodował, że komputer sam często się resetował, teraz jest już wszystko ok. Czy mój HDD jeszcze podziała ?
  • #8 16746059
    RADU23
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1728
    cinkoo napisał:
    Czy mój HDD jeszcze podziała ?

Tak. Wg SMART'u dysk jest ok.
  • #9 16748231
    cinkoo
    Poziom 9  
    Bardzo dziękuję za pomoc!

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik napotkał problem podczas przywracania systemu Windows 7 do wcześniejszego stanu, otrzymując błąd 0x8000ffff. Po odinstalowaniu kodeków programem Revo Uninstaller wystąpiły problemy z odtwarzaniem filmów. Użytkownik próbował różnych punktów przywracania oraz trybu awaryjnego, jednak problem się powtarzał. Użytkownicy forum zalecili sprawdzenie stanu dysku twardego za pomocą SMART oraz skorzystanie z instrukcji Microsoftu dotyczącej błędu 0x8000ffff. Użytkownik potwierdził, że jego dysk HDD jest w dobrym stanie, a po wymianie zasilacza problemy z resetowaniem komputera ustąpiły.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA