Witajcie, posiadam VW Passata B5 z 2000roku. W środku przy desce rozdzielczej mam 1 gniazdo zapalniczki, niestety przy dalszej podróży, włączeniu wideorejestratora a także jakiejś nawigacji czy yanosika w telefonie zaczyna się problem z małą ilością wejść do ładowania. Wideorejestrator zajmuje gniazdo zapalniczki więc nie ma do czego podłączyć telefonu. Myślałem na początek o rozdzielniku gniazda zapalniczki ale już coś wtedy wystaje, jest wielkie i się plącze. Ostatnio wpadł mi pomysł aby zamontować coś takiego:
chciałbym zamontować takie dwa, po obu stronach środkowej konsoli przy drążku skrzyni biegów. Do jednego spokojnie podepnę telefon i wideorejestrator a drugi zostanie w razie czego do telefonu np. pasażera. Wtedy gniazdo zapalniczki zostanie nieużywane.
Z racji tego że kable idą do zapalniczki i będzie najmniej rozbierania podłączając te gniazda USB właśnie do nich chciałem zamontować je pod te już idące. Rozebrałem dziś zapalniczkę, myśląc że znajdę tylko dwa kable i lekko się zdziwiłem.
Czy jesteście w stanie podpowiedzieć mi pod które kable zamontować te nowe gniazda USB? Ew. jak mogę to sprawdzić? Przesyłam zdjęcia jak obecnie jest u mnie zapalniczka podłączona.
Myślę że zastosowanie takich gniazd będzie najbardziej estetycznym rozwiązaniem i najprostszym. Jednak jeśli ktoś z was ma jakiś inny pomysł to chętnie posłucham. Z góry dziękuję za pomoc.

Z racji tego że kable idą do zapalniczki i będzie najmniej rozbierania podłączając te gniazda USB właśnie do nich chciałem zamontować je pod te już idące. Rozebrałem dziś zapalniczkę, myśląc że znajdę tylko dwa kable i lekko się zdziwiłem.
Czy jesteście w stanie podpowiedzieć mi pod które kable zamontować te nowe gniazda USB? Ew. jak mogę to sprawdzić? Przesyłam zdjęcia jak obecnie jest u mnie zapalniczka podłączona.

Myślę że zastosowanie takich gniazd będzie najbardziej estetycznym rozwiązaniem i najprostszym. Jednak jeśli ktoś z was ma jakiś inny pomysł to chętnie posłucham. Z góry dziękuję za pomoc.