logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Router Huawei B315 | nie chce się włączyć po zresetowaniu włącza się na minutę

mmmaaarrrccciiinnn1 05 Wrz 2017 14:58 6477 3
REKLAMA
  • #1 16682407
    mmmaaarrrccciiinnn1
    Poziom 2  
    Router Huawei B315 | nie chce się włączyć po zresetowaniu włącza się na minutę po czym dalej gaśnie natomiast w czasie trwania tej minuty nie jest widoczny dla urządzeń po podłączeniu do prądu świeci się tylko ikonka power. Router Huawei B315 | nie chce się włączyć po zresetowaniu włącza się na minutęRouter Huawei B315 | nie chce się włączyć po zresetowaniu włącza się na minutę
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 16683398
    jimasek
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2681
    Robiłeś jakąś aktualizację na tym routerze czy po prostu z dnia na dzień tak się stało? Próbowałeś resetować urządzenie przyciskiem? Wygląda że oprogramowanie routera nie ładuje się poprawnie.
  • REKLAMA
  • #3 16683406
    mmmaaarrrccciiinnn1
    Poziom 2  
    Nie robiłem aktualizacji praktycznie rzecz biorąc to z dnia na dzień się tak stało i nie mam pojęcia co dalej a jestem kompletnie zielony w tym temacie czy trzeba wgrać jakąś aktualizacje jeżeli tak to w jaki sposób?
  • Pomocny post
    #4 16683409
    jimasek
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2681
    Jeżeli nie zareaguje na reset (przycisk na obudowie) to niestety bez interfejsu USB/RS i odpowiedniej wiedzy nic nie zrobisz. Oprogramowanie routera jest uszkodzone.
REKLAMA