logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Najlepszy program pocztowy z alertami w tle dla Poczty o2?

matrixprof 17 Wrz 2017 18:24 936 7
REKLAMA
  • #1 16704494
    matrixprof
    Poziom 7  
    Ocena: 4
    Witam,
    jaki polecacie program pocztowy, działający w tle, czyli na bieżąco wysyłający alerty na monitorze o przychodzącej wiadomości, będący w tle.
    W Outlook i thunderbird nie ma takiej możliwości.
  • REKLAMA
  • #2 16704499
    bearq
    Poziom 39  
    Ocena: 1602
    Thunderbird, na bieżąco Ci wyświetla komunikaty o wiadomościach, jest dużo opcji związanych z tym czyli czas wyświetlania okienka, czas odświeżania poczty itp.
  • REKLAMA
  • #3 16704534
    matrixprof
    Poziom 7  
    Robiłem kilka testów i nie pojawiają się powiadomienia na ekranie. Dopiero jak wchodzę do programu i poklikam kilka razy to zaskoczy nowa wiadomość
  • REKLAMA
  • #4 16704548
    VooVoo
    Poziom 34  
    Ocena: 266
    Spróbuj Seamonkey - u mnie działa bez zarzutu.
  • REKLAMA
  • #5 16704672
    matrixprof
    Poziom 7  
    Ten program nie chce się polączyć z moją Pocztą.
  • #6 16705248
    badboy84
    Poziom 43  
    Ocena: 1483
    Nie piszesz nic o licencji czy free czy płatna, ale z płatnych mogę polecić The Bat!
  • #8 16705618
    Kasek21
    Poziom 43  
    Ocena: 3516
    Warto także zainstalować https://addons.mozilla.org/pl/thunderbird/addon/minimizetotray-revived/ (działa z najnowszym TB).

Będziesz miał ikonę jak będzie nowa poczta.

W opcjach (odtwarzaj dźwięk -> użyj pliku) TB możesz Sobie dodać np. plik z załącznika - to będzie jeszcze informacja głosowa ;)
    Załączniki:
    • gotmail00.wav (9.71 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownicy poszukują programu pocztowego, który działa w tle i wysyła alerty o przychodzących wiadomościach. Thunderbird był sugerowany, ale niektórzy użytkownicy zgłaszali problemy z powiadomieniami. Alternatywnie, polecany był Seamonkey, jednak również napotkał problemy z połączeniem. Z płatnych opcji wspomniano o The Bat!. Dodatkowo, dla Thunderbird zalecano zainstalowanie dodatków, takich jak AlertSwitch i MinimizeToTray, aby poprawić funkcjonalność powiadomień.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA