logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Identyfikacja elektroniki w pojazdzie balansującym przypominającym Segwaya - brak dokumentacji

rybek_M 03 Paź 2017 22:08 507 0
REKLAMA
  • #1 16736492
    rybek_M
    Poziom 11  
    Witam serdecznie. Dostałem od znajomego do złozenia (uruchomienia) pojazd balansujący. Z wyglądu przypomina segwaya. Calą elektronike znajomemu ktos zakupił w Chinach a obecnie przebywa w Norwegii i kontaktu z nim nie ma. Niestety do tej elektroniki nie ma dokumentacji ani oznaczeń na płytce (w zrozumiałym dla mnie jezyku). Moze ktos obeznany w temacie po zobaczeniu zdjęć będzie mnie mógł naprowadzić na jakis trop co to za elektronika. Z gory dziekuje i pozdrawiam
    Załączniki:
    • Identyfikacja elektroniki w pojazdzie balansującym przypominającym Segwaya - brak dokumentacji WP_20171003_21_42_48_Pro.jpg (1.22 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Identyfikacja elektroniki w pojazdzie balansującym przypominającym Segwaya - brak dokumentacji WP_20171003_21_42_36_Pro.jpg (1.53 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
REKLAMA