Witam.Niedawno złożyłem PC.Mo 4 dnia męki z uruchomieniem go udało się powodem były sterowniki do karty graficznej.
Lecz gdy odpalam jaką kolwiek grę to mam MEga lagi nawet jeśli to jest stara.Więc chciałem zainstalować sterownik najnowszy do mojej karty lecz za każdym razem podczas instalacji po chwili gaśnie mi monitor i za każdym razem jak chce uruchomić komputer to przed ekranem logowania mam czarny ekran.Jedyny sposób by odpalić to tryb awaryjny i usunąć aktualizacje sterownika.(CS GO nie działa z tego powodu)
Specyfikacje:
Procesor:Intel I5 2400 4x3.1GHz lga1155 --->Używany bez wersji BOX więc musiałem dokupić radiator Wentylator Intel 1150 1155 1151 (po wpisaniu na allegro powinien się wyświetlić jako pierwszy)
RAM:DDR3 2 x 4GB 1333MHz CL9
Zasilacz:COOLERMASTER G550M 550W MODULARNY 80+
Płyta główna:MSI h61m-p20
Karta Graficzna:Zotac GTX 1050 Ti 4GB Mini
Monitor:Firma Suntec więcej nie wiem na jego temat
Windows:10 Orginalny 64 bitowy wersja Home
Lecz gdy odpalam jaką kolwiek grę to mam MEga lagi nawet jeśli to jest stara.Więc chciałem zainstalować sterownik najnowszy do mojej karty lecz za każdym razem podczas instalacji po chwili gaśnie mi monitor i za każdym razem jak chce uruchomić komputer to przed ekranem logowania mam czarny ekran.Jedyny sposób by odpalić to tryb awaryjny i usunąć aktualizacje sterownika.(CS GO nie działa z tego powodu)
Specyfikacje:
Procesor:Intel I5 2400 4x3.1GHz lga1155 --->Używany bez wersji BOX więc musiałem dokupić radiator Wentylator Intel 1150 1155 1151 (po wpisaniu na allegro powinien się wyświetlić jako pierwszy)
RAM:DDR3 2 x 4GB 1333MHz CL9
Zasilacz:COOLERMASTER G550M 550W MODULARNY 80+
Płyta główna:MSI h61m-p20
Karta Graficzna:Zotac GTX 1050 Ti 4GB Mini
Monitor:Firma Suntec więcej nie wiem na jego temat
Windows:10 Orginalny 64 bitowy wersja Home