logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

PRESIDENT ANDY - Pomoc w wyborze radia i anteny

WALDEK.PL 22 Paź 2017 15:06 4149 6
REKLAMA
  • #1 16771892
    WALDEK.PL
    Poziom 8  
    Witam,
    Planuje zakup CB Radia. Jest to moje pierwsze radio. Radio planuje zamontować w Oplu Vivaro.
    Znajomy polecił mi marke President, a konkretnie model ANDY. Znalazłem taki zestaw na alledrogo.pl

Cytat:
    allegro.pl/cb-radio-president-andy-asc-nb-z-antena-gratis-i6899484011.html

Co powiecie na taki zestaw? Czy te radio z tą anteną będzie chodzić? Jak się do tego zabrać?
    Może coś innego w tym przedziale cenowym? Nie zależy mi na wielkim zasięgu (coś ok. 10-20km maks.)

pozdrawiam,
    PRESIDENT ANDY - Pomoc w wyborze radia i anteny
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 16772219
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 16772971
    WALDEK.PL
    Poziom 8  
    Dzięki za konkretną odpowiedz. Chodziło mi o to. Nie bardzo mam możliwość kupienia używki (potrzebna faktura na firmę z gwarancją).
    Dlatego też mam pytanie czy polecacie jakiś zestaw (radio+antena)?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 16772992
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #5 16773204
    WALDEK.PL
    Poziom 8  
    Przeglądam teraz oferty tych zestawów i tak patrze. Zwróciłem uwage na M-TECH LEGEND III AM/FM (330PLN) i antene SIRIO ML-145 (115PLN). Dobry to zestaw?

Jak z ich podłączeniem? Co trzeba na poczatek? No i jak z montażem pod zapalniczke? Może to głupie pytanie, ale jestem zielony w tym temacie.
  • #6 16773711
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #7 16774484
    WALDEK.PL
    Poziom 8  
    Temat wyczerpany :)

pozdrawiam,

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik planuje zakup CB radia, modelu President ANDY, do Opla Vivaro. Otrzymuje krytyczne opinie na temat jakości tego radia, sugerujące, że jest to produkt niskiej jakości, produkowany masowo w Chinach. Zamiast tego, polecane są inne modele, takie jak M-Tech Legend III oraz Yosan MJ-3031 TURBO, które oferują lepszą jakość. Użytkownik rozważa zestaw M-Tech Legend III z anteną Sirio ML-145, a także pyta o sposób podłączenia i montażu. Odpowiedzi wskazują, że zestaw jest dobry, a do zestrojenia anteny potrzebny jest miernik SWR.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA