Witam serdecznie, mam problem, chciałem ostatnio wyczyścić komputer, zresetowałem wszystko za pomocą Reset My PC z poziomu recovery i wgrałem podstawową wersję Win10, chciałem porobić aktualizacje automatyczne, ściągnęły się i wszystko pięknie lecz po restarcie komputera pojawia się błąd
Recovery
Your PC/Device needs to be repaired
The Boot Configuration Data for your PC is missing or contains error.
File: \EFI\Microsoft\Boot\BCD
Error code: 0xc0000034
No mówie super, postanowiłem to naprawić, zrobiłem na kompie z systemem Win8.1 flash disk z odzyskiwaniem systemu aby przywrócić BCD jakoś, podłączam do kompa i pojawia się inny problem...
The application or operating system couldn't be loaded because a required file is missing or contains error.
File: \windows\system32\boot\winload.efi
Error code: 0xc000001
Nie mam Win10 ani innego na płytce czy na USB... Co mogę zrobić? szukałem czegoś w internecie ale wszystkie naprawy są z użyciem wierszu polecenia z poziomu Recovery które mi nie działa, lub właśnie poprzez flash disk z recovery lub systemem windows ale mi też to nie działa bo nie ma tego winload.efi... Nie mam pomysłu, proszę o pomoc...
Recovery
The Boot Configuration Data for your PC is missing or contains error.
File: \EFI\Microsoft\Boot\BCD
Error code: 0xc0000034
No mówie super, postanowiłem to naprawić, zrobiłem na kompie z systemem Win8.1 flash disk z odzyskiwaniem systemu aby przywrócić BCD jakoś, podłączam do kompa i pojawia się inny problem...
The application or operating system couldn't be loaded because a required file is missing or contains error.
File: \windows\system32\boot\winload.efi
Error code: 0xc000001
Nie mam Win10 ani innego na płytce czy na USB... Co mogę zrobić? szukałem czegoś w internecie ale wszystkie naprawy są z użyciem wierszu polecenia z poziomu Recovery które mi nie działa, lub właśnie poprzez flash disk z recovery lub systemem windows ale mi też to nie działa bo nie ma tego winload.efi... Nie mam pomysłu, proszę o pomoc...