logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy zarabianie na oglądaniu reklam online jest wiarygodne? Opinie i doświadczenia

pawelzet 08 Sie 2005 20:45 6528 5
REKLAMA
  • #1 1717715
    pawelzet
    Poziom 21  
    Ocena: 30
    Witam! Ostatnio natknąłem się w internecie na kilka stron opisujących możliwość zarobku poprzez rejestrowanie się na różnych stronach internetowych (polskich i zagranicznych). Rzekomo oglądając te strony zbiera się jakieś punkty, albo pieniądze, które po uzbieraniu określonej kwoty są przesyłane dla Klienta. Czy ktoś miał już do czynienia z czymś takim? Czy to po prostu jakieś kolejne nabijanie ludzi w butelkę, co wydaje mi się bardziej prawdopodobne.
  • REKLAMA
  • #2 1717753
    apstynent
    Poziom 22  
    Ocena: 5
    daj se spokój... już lepiej przeglądać reklamy na co wiekszych portalach, przynajmniej trafisz na cos ciekawego a tam tylko ruskie www z babeczkami i to w dodatku ubrane wszystkie :/
  • REKLAMA
  • #3 1718628
    Tremolo
    Poziom 43  
    Ocena: 497
    To naciągacze. Siedze pare lat na internecie i muszę powiedzieć, tylko pracą można coś zarobić, albo pośrednictwem np. na allegro. Już bardzo dawno ktoś mnie do czegos takiego namawiał - jak reklamy na mejl czy strone internetową, klikacze i inne bzdury psujące wizerunek skrzynki pocztowej swojej czy naszych znajomych.

Z reklam tych firm zarobek jest, ale dla tego gościa kto wymyślił system i zebrał reklamodawców. Płacą im firmy za to, że sprzedajesz swoja prywatność. Systemy są tak skonstruowane, żeby wszystko wyglądało elegancko, a jak sie okazuje, nigdy nie dojdziesz do obiecanej kwoty. Potem jak już masz ich gdzieś Twój E-mail trafia do innej firmy, za co tamta firma poprzednia dostaje forse. Dzięki takim przedsiebiorstwom w necie narodzil się spam.

Teraz ogolnie sie wycwanili już sami nie zgarniają do pracy, tylko osoba reklamobiorca sama wysyła znajomym prośbę o zapisanie się do systemu - istny totalitaryzm!

niestety to nie ten dział dam to na ogólne.

lepiej robić długopisy w domu.
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • #4 1718744
    pawelzet
    Poziom 21  
    Ocena: 30
    Dzięki, wszystko jasne. No to biorę się do normalnej roboty w moim serwisie. Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #5 1735133
    Sady
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 373
    Witam. Juz nie jedna osoba "zarobiła" ale jakoś nigdy pieniedzy nie widziała, nie ma w coś takiego się wdawać, chyba że chcesz dawać komuś swoje dane "co porabiasz, co cie interesuje, ile siedzisz w necie, jakich programów używasz itp itd." a on na tym zarobi.

Odradzam i pozdrawiam Sadek
  • #6 6616525
    Stary1952
    Poziom 32  
    Ocena: 242
    Ja już dawno się nauczyłem , że za darmo nikt nie daje pieniążków . :D
REKLAMA