logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pamięć 25Q64F - Problemy z programowaniem, gdzie kupić sprawdzony egzemplarz?

gdkj 13 Lis 2017 19:52 594 1
REKLAMA
  • #1 16821057
    gdkj
    Poziom 26  
    Ocena: 84
    Witam, posiadam chiński programator RT809F którym obecnie próbuję zaprogramować pamięć 25Q64F niestety bez powodzenia. Pamięci kupione w Impelshop z literką F identyfikowane są jako zwykłe, ostatnio dwie kolejne kupione w Kocham Basię sypią błędami za każdym razem w innym miejscu.
    Programator do tej pory nigdy mnie nie zawiódł a programowałem już i takie pamięci ale ze starych zapasów.
    A może to problem mojego programatora ? Niestety nie mam innego do porównania.
    Pozdrawiam.

ps. pytanie oczywiście jak w temacie.
  • REKLAMA
  • #2 16822844
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 931
    gdkj napisał:
    ostatnio dwie kolejne kupione w Kocham Basię sypią błędami za każdym razem w innym miejscu.

Odeślij na reklamację z dokładnym opisem, są dość elastyczni i kompromisowi.

https://north.pl/karta/25q64f-uklad-scalony-ic,706-DL-0670.html

Nie jest to najtańsza opcja ale jak coś będzie nie tak to nie ma problemu z reklamacją, aczkolwiek przed odesłaniem sprawdziłbym dokładnie podstawkę oraz sam programator na innej kości co do której masz pewność że daje się odczytać i zapisać bez problemu.
REKLAMA