Posiadam Dysk WDC WD5000AZRX-00A8L. Skanowałem go HD tune i w error scan wykazał że masz uszkodzone 77,3% sektorów. Zastanawia mnie to ze tam jest podane że dysk ma 2TB a ja mam tylko 500 GB podczas szybkiego scanu bloki idące na zielono dochodzą do 477 000 MB potem są bad sektory. Z dysku korzystam cały czas wczoraj mi sie PC zawiesił i miał problem z wystartowaniem ale to chyba przez nieoczekiwane zamknięcie bo komputer też swoje ma.
Specyfikacje:
- Karta graficzna - Nvidia GeForce GTX 550 Ti,
- Procesor - AMD Athlon(tm) II X4 640,
- Zasilacz - Akyga 500W (nowy),
- Płyta główna - ASRock N68-VS3 FX,
- 8GB ram-u,
Po wczorajszej akcji normalnie wystartował włączył się w niecałą minutę potem korzystanie z niego było w 100% normalne przeglądałem internet, grałem. Cała akcja była dziwna. Podam ss z HD tuna. Dziwne jest to że czasami mi się tapeta "kropkuje" na to pomaga ponownie uruchomienie eksploratora. Załączę dodatkowo kilka ss z hd tuna i pulpitu co sie z tapetą dzieje.

Specyfikacje:
- Karta graficzna - Nvidia GeForce GTX 550 Ti,
- Procesor - AMD Athlon(tm) II X4 640,
- Zasilacz - Akyga 500W (nowy),
- Płyta główna - ASRock N68-VS3 FX,
- 8GB ram-u,
Po wczorajszej akcji normalnie wystartował włączył się w niecałą minutę potem korzystanie z niego było w 100% normalne przeglądałem internet, grałem. Cała akcja była dziwna. Podam ss z HD tuna. Dziwne jest to że czasami mi się tapeta "kropkuje" na to pomaga ponownie uruchomienie eksploratora. Załączę dodatkowo kilka ss z hd tuna i pulpitu co sie z tapetą dzieje.