logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć dzwonki MP3 z zabawnymi komunikatami typu halo to ja twój telefon?

bony78 09 Sie 2005 20:43 27629 24
REKLAMA
  • #1 1720667
    bony78
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 9
    chodzi mi dokladnie nie o jakies piosenki ale o takie dzownki
    "halo to ja twój telefon....." itp
  • REKLAMA
  • #2 1720844
    Mariusz i Ola
    Poziom 21  
    Ocena: 3
    Atakuj na P2P - ja właśnie z tamtąd zasysałem takie żeczy bez żadnego problemu! Pozdrawiam!
  • #4 1725346
    bony78
    macie jakies jeszcze stronki to wrzucajcie chodzi mi nie o mp3 bo to sobie sam robie tylko o jakies smieszne mp3
  • #5 1729357
    bony78
    TMK_M napisał:
    Na tej stronie jest tego duzo http://siemensc65.imn.pl/

no na tej stonce są zwykłe mp3 (dzwonki) a ja chce takie smieszne
    "halo to ja twoj telefon odbiesz wkoncu..."

najlepiej wrzucajcie je tutaj!!
  • REKLAMA
  • #6 1729912
    psine.pl

Specjalista Serwis Elektroniki
    Ocena: 328
    mozesz zajrzec takze na moja www.armacomp.pl tyle, ze na razei nie ma wav... ale niedlugo beda!

pozdro
    Marek
    Konto firmowe:
    PSINE.PL
    ul.Karczówkowska 8A, KIELCE, 25-019 | Strona WWW: https://www.psine.pl
  • REKLAMA
  • #7 1730244
    adek22
    Poziom 17  
    Witajcie jesli chodzi o dzwonki w formacie MP3 to mam ciekawy poradnik jak je sciagac za darmo np. z wapstera. Ale nie wiem czy moge go tak tu wstawic jak byc co to piszcie wysle na PV.

Pozdrawiam.

"Ci, którzy potrafią - robią. Ci, którzy nie potrafią - uczą."
  • #8 1730307
    Daniel_GSM
    Poziom 25  
    Ocena: 137
    TMK_M napisał:
    Na tej stronie jest tego duzo http://siemensc65.imn.pl/

Czy jest podobna lub taka sama strona dotycząca Siemensa CX65 ?
  • #9 1730481
    Mishot
    Poziom 24  
    Ocena: 68
    adek22 napisał:
    Witajcie jesli chodzi o dzwonki w formacie MP3 to mam ciekawy poradnik jak je sciagac za darmo np. z wapstera. Ale nie wiem czy moge go tak tu wstawic jak byc co to piszcie wysle na PV.

Pozdrawiam.

"Ci, którzy potrafią - robią. Ci, którzy nie potrafią - uczą."

Ja też wiem jak zgrać z wapstera tylko po co? jak sie wycwanili... kupują tytuł i tekst a śpiewają sami... jedynie odgłosy itp można ściągnąć ale też badziewiaste są...
    pozdrawiam
  • #10 1730872
    bony78
    np. takie...
    halo to ja twoj telefon
    dzwoni debil
    budzik qurw. wstawaj
    Załączniki:
    • smieszne.rar (143.76 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #12 1745108
    bony78
    nastepna czesc jest ich około 20
    Załączniki:
    • smieszne2.rar (1.2 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #13 1746514
    mis87
    Poziom 11  
    Jesli chcesz znalezc duzo dzwonkow TRUE TONES to zapraszam na google.pl i wpisz nastepujace hasła:

"free true tones" , "free stuff siemens x65" - ja w ten sposob poznajdywałem dużo rzeczy - nei podam linkow, bo niestety nie mam ulubionych - przepraszam :(

Na programach P2P ciezko znalezc cos.. ale polecam EMULE albo EDONKEY i tam wpisz "true tones" albo "real music" i cos znajdzie.. doprawdy moze to bys mało aktualne .. no bo wiesz.. to nie to samo co strony domowe z dzwonkami :)

Jak cos bede maił to dam znac - słowo!
    Pozdro :)
  • #14 1746545
    worrm
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    na mtv.pl też jest sporo i da się je 'pożyczać'..
  • #15 1747096
    bony78
    worrm napisał:
    na mtv.pl też jest sporo i da się je 'pożyczać'..

tzn co sie da "pozyczac" :D ale mi chodzi o darmowe dzwonki a nie za kase :cry:
  • #16 1748215
    mis87
    Poziom 11  
    Nom wiesz.. jak masz format .mp3 to przed Toba krotka droga do zrobienia z niego formatu .wav -> wiem bo sam robilem dzwonki, bylem jednym z administrartorow na forum: siemensc65.imn.pl :)

Wystarczy ze masz format WAV .. to droga stoi otworem :)
  • #17 1752624
    bosseq
    Poziom 17  
    Ocena: 41
    nie chce nic mówić ale strona podana przez TMK_M jest pełna koni trojańskich. Tylko wszedłem na stronke odrazu wyskoczyła masa popupów i momentalnie komunikat od firewalla że aplikacja loader.exe przedarła się na dysk c:\ i prosi o dostęp do internetu. Bez zabezpieczenia nie wchodźcie na tą strone.
  • #18 1752705
    mis87
    Poziom 11  
    Nie, ona nie ma koni trojanskich.. na stronei zreszta pisze ze to jest POP-UP - oni tak po prostu zarabiaja.. mnie tez to zaczyna denerwowac, kiedys bylo wporzadku, a teraz widze ze wirusik jest na tej stronie, tak wiec narazie dałem soboie wogole z nia spokoj :/
  • #19 1767466
    bony78
    tu macie jeden fajne dzwonki
    plik wypasiony dodany 17.09.2005
    w pliku wypasione jest okolo 10 zajefajnych dzownków np
    Piwko jak sie leje :D
    Załączniki:
    • wypasione.rar (401.36 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • odbieraj qur.... telefon.rar (41.39 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #20 1828361
    echo112
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam! Rożne smieszne dzownki bez problemu można zassac na emule.
    O to pare linków:
    ed2k://|file|Dzwonki.Real.Tones.MP3.(osloskop.net).rar
    ed2k://|file|Complete.NOKIA.Ringtone.and.logo.pack.madda.(osloskop.net).com.rar
    ed2k://|file|Nokia.[3510i].[3100].APPS.LOGA.DZWONKI.GRY.[by.saint].CD1.(osloskop.net).zip
  • #22 1830687
    stefcio
    Poziom 21  
    Ocena: 27
    Fajne te dzwoneczki, ale na moim LG L3100 niestety nie grają. W zestawie miałem kabelek i płytkę z programem do wklejania i usuwania zdjęć i dźwięków. Mój telefon jak i program rozpoznaje jedynie pliki o rozszerzeniu ‘mmf” a przewaznie wszędzie to mp3. Czy jest jakiś program do przerobienia tych mp3 i innych dźwiękowych formatów na odpowiadające dla mnie mmf?
  • #24 1832119
    adek1991
    Poziom 17  
    Ocena: 6
    sami sobie coś nagrajcie

Dodano po 4 [minuty]:

na stronce www.simensy.pl można dożo zdobyć
  • #25 1832170
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy poszukiwania zabawnych dzwonków MP3 z komunikatami typu "halo to ja twój telefon", a nie standardowych piosenek. Użytkownicy polecają korzystanie z sieci P2P (np. eMule, Edonkey) do pobierania takich dzwonków oraz odwiedzanie stron internetowych z zasobami dzwonków, takich jak siemensc65.imn.pl, gsmik.strefa.pl, adek1991.friko.pl czy simensy.pl. Wskazano również na możliwość samodzielnego tworzenia dzwonków z plików MP3 poprzez konwersję do formatu WAV, który jest szerzej akceptowany przez telefony. Pojawiły się uwagi dotyczące bezpieczeństwa niektórych stron (ryzyko wirusów i popupów). Poruszono także problem kompatybilności formatów dźwiękowych z telefonami, np. LG L3100 obsługujący format MMF, co wymaga konwersji plików MP3 do MMF za pomocą odpowiednich programów. Wskazano na dostępność poradników dotyczących pobierania dzwonków z serwisów WAP oraz na różnorodność dostępnych pakietów dzwonków, w tym tzw. true tones.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA