logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola C550 - jaki program do zdjęcia simlocka?

pszeluga 09 Sie 2005 20:56 4206 8
REKLAMA
  • #1 1720707
    pszeluga
    Poziom 13  
    mam taki telefonik i szukam jakiegos programu
  • REKLAMA
  • #2 1721293
    Radzious
    Poziom 28  
    Ocena: 25
    motoclient -- poszukaj i spruBuj nim
    Załączniki:
    • MotoClient.rar (411.44 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 1721424
    morgan_exe
    Spec od GSM
    Ocena: 115
    c550 i c650 tym robilem, poszlo bezproblemowo. Pamietaj zeby podpiac pod kabel telefon w trybie flash-mode (* + # + power).
  • REKLAMA
  • #5 2742444
    blade
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    witam poszukuje programu do flashowania i flasha do motoroli c650. Bo mam taka motorole z angli i chcialbym tam wgrac polskiego flasha.

kolejna przypadloscia tego telefonu jest brak dzwiekow a sluchawce choc sama prace telefonu slychac np. prace koncowki mocy

Za porady z gory dziekuje
  • #7 2745560
    blade
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    hey dzieki za info

Mam pytanie czy te langi beda dzialac pod c650 i ktory mam wgrac do niej??

A do tego pst to wystarczy zwykly kabel usb kupiony w sklepie ??
  • #8 4433463
    newchief
    Poziom 28  
    Ocena: 20
    Radzious napisał:
    motoclient -- poszukaj i spruBuj nim

Jaki login i haslo w tym programie?
  • #9 8798656
    WikS
    Poziom 11  
    Spróbowałem na bardzo padniętej Motorolce C650 i działa. Super!

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy znalezienia programu do zdjęcia simlocka z telefonu Motorola C550. Polecany jest program motoclient oraz narzędzie dostępne na stronie unlockeasy.com, które obsługuje różne modele Motoroli, w tym C550 i C650. Użytkownicy potwierdzają skuteczność tych programów, podkreślając konieczność podłączenia telefonu w trybie flash-mode (* + # + power) za pomocą kabla. W kontekście flashowania i zmiany oprogramowania (flasha) dla Motoroli C650 wskazano na użycie programu PST oraz dostępność odpowiednich langpacków, które można znaleźć na forum elektroda.pl. Pojawiły się pytania dotyczące kompatybilności langpacków z modelem C650 oraz wymagań sprzętowych, takich jak rodzaj kabla USB. Jeden z użytkowników potwierdził działanie programu na uszkodzonym egzemplarzu Motoroli C650. Pojawiły się również pytania o login i hasło do programu, jednak nie udzielono jednoznacznej odpowiedzi.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA