logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] W moim tablecie samsung galaxy tab4 nagle pojawiła się blokada ekranu

Julilala 03 Gru 2017 00:59 2424 4
REKLAMA
  • #1 16864382
    Julilala
    Poziom 7  
    Ocena: 8
    Więc tak, mój tablet samsung galaxy tab 4 nagle niewiem z jakiej przyczyny na koncie głównym wybił mi hasło, którego nie było wcale. Odblokowywałam tablet przesunięciem palcem, a teraz wyskakuje jakieś hasło, którego ani ja ani nikt inny nie ustawiał. Hasło pojawiło się ni stąd, ni zowąd i nie mogę nic zrobić, nawet się zalogować na konto google, na dodatek przy resecie nie zmienia się ikona. Chciałam się zapytać, czy można coś z tym zrobić i czy ktoś może orientuje się skąd w ogóle wzięła się ta blokada?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 16872092
    Julilala
    Poziom 7  
    Wzięłam go na abonament w salonie Orange dwa lata temu.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 16872113
    gradek83
    Poziom 43  
    Ocena: 2105
    Jeśli masz jakieś dane na tablecie na karcie zewnętrznej wyjmij ją i sobie je skopiuj.
    Wejdź tu https://myaccount.google.com/device-activity zaloguj się na konto google i tam masz Urządzenia, które były aktywne na Twoim koncie w ciągu ostatnich 28 dni lub są obecnie zalogowane Zaznacz swój tablet i USUŃ dostęp do konta GOOGLE na ty urządzeniu. Po usunięciu możesz przeprowadzić zgodnie z procedurą HARD RESET po którym będzie mogła się pani ponownie zalogować. Dla ścisłości polecam zmienić sobie HASŁO do konta Google tak profilaktycznie.
    Jeśli jednak pani konto nie jest powiązane z tym tabletem po HARD RESET może tablet wołać hasło do konta które było powiązane z tym tabletem. Obejście tego to już inna kwestia.
  • #5 18117779
    Julilala
    Poziom 7  
    Pomogla resetacja
REKLAMA