1. Jak daleko siedzisz od ekranu telewizora ? 2-3 m
2. Czy siedzisz na wprost ekranu czy bokiem do ekranu ? Na wprost
3. Jaki telewizor posiadasz obecnie ? Sony KDL40HX850
4. Jaką markę preferujesz ? Sony
5. Jakiej wielkości telewizora szukasz ? 55 cali
6. Jaki sygnał i urządzenia będą podłączone do telewizora ? Cubox, Ps4, PC, Blu-Ray
7. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej ? Filmy Bly-Ray, Sport (NBA) i oczywiście konsola
8. Czy będziesz grał w gry, a jeśli tak to na konsoli czy komputerze PC ? Konsola, PS4
9. Czy będziesz aktywnie korzystać z systemu SMART telewizora ? Nie
10. Oglądasz wieczorami czy w dzień ? Późne popołudnie / wieczór
11. Ile pieniędzy możesz przeznaczyć na zakup telewizora ? Do 4000 zł
Panowie (i Panie), zdaję sobie sprawę, że temat zakupu nowego telewizora jest poruszany bardzo często na forum elektrody, stąd moje zapytanie. Przy wyborze poprzedniego telewizora miałem nie lada dylemat i po przetestowaniu 5ciu różnych modeli (innych producentów) wybór padł na HX850. Do dnia dzisiejszego jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony z tego zakupu, jednakże przyszedł czas na coś nieznacznie większego. Za wszelkie sugestie z góry dziekuję.
2. Czy siedzisz na wprost ekranu czy bokiem do ekranu ? Na wprost
3. Jaki telewizor posiadasz obecnie ? Sony KDL40HX850
4. Jaką markę preferujesz ? Sony
5. Jakiej wielkości telewizora szukasz ? 55 cali
6. Jaki sygnał i urządzenia będą podłączone do telewizora ? Cubox, Ps4, PC, Blu-Ray
7. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej ? Filmy Bly-Ray, Sport (NBA) i oczywiście konsola
8. Czy będziesz grał w gry, a jeśli tak to na konsoli czy komputerze PC ? Konsola, PS4
9. Czy będziesz aktywnie korzystać z systemu SMART telewizora ? Nie
10. Oglądasz wieczorami czy w dzień ? Późne popołudnie / wieczór
11. Ile pieniędzy możesz przeznaczyć na zakup telewizora ? Do 4000 zł
Panowie (i Panie), zdaję sobie sprawę, że temat zakupu nowego telewizora jest poruszany bardzo często na forum elektrody, stąd moje zapytanie. Przy wyborze poprzedniego telewizora miałem nie lada dylemat i po przetestowaniu 5ciu różnych modeli (innych producentów) wybór padł na HX850. Do dnia dzisiejszego jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony z tego zakupu, jednakże przyszedł czas na coś nieznacznie większego. Za wszelkie sugestie z góry dziekuję.