logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Szukam osoby z programatorem układów PLD typu GAL. GAL22V10 lub PALCE22V10H.

spojler000 13 Gru 2017 14:31 1281 2
  • #1 16887779
    spojler000
    Poziom 2  
    Witam.
    Znalazłby się tu ktoś z działającym programatorem układów PLD typu GAL? Konkretnie chodzi o GAL22V10, ew. PALCE22V10H. Mam już gotowe pliki *.jed i stary programator HI-LO SYSTEMS ALL-11A, którego za chiny ludowe nie da rady zmusić do współpracy z moim komputerem(windows 10) a ani z innym(windows xp). Jest problem z zainstalowaniem oprogramowania, w ogóle nie odpala pliku instalacyjnego, próbowałem już wszystkiego. Byłbym w stanie podesłać układy, ewentualnie jeśli ktoś z Krakowa, to podrzucić osobiście.
  • #2 16889347
    vania
    Poziom 24  
    Ocena: 64
    spojler000 napisał:
    Witam.
    Znalazłby się tu ktoś z działającym programatorem układów PLD typu GAL? Konkretnie chodzi o GAL22V10, ew. PALCE22V10H. Mam już gotowe pliki *.jed i stary programator HI-LO SYSTEMS ALL-11A, którego za chiny ludowe nie da rady zmusić do współpracy z moim komputerem(windows 10) a ani z innym(windows xp). Jest problem z zainstalowaniem oprogramowania, w ogóle nie odpala pliku instalacyjnego, próbowałem już wszystkiego. Byłbym w stanie podesłać układy, ewentualnie jeśli ktoś z Krakowa, to podrzucić osobiście.

Mam programator TL866 z układów GAL obsługuje głównie Lattice. Daj znać na priv.
  • #3 16895312
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
REKLAMA