Witam, potrzebuje pomocy w połączeniu sprzętu studyjnego do komputera poniżej lista sprzętu który zakupiłem i chciałbym to wszystko razem połączyć w jedno do komputera za pomocą specjalnych kabli i tutaj jest problem zadnych kabli procz zasilajacych nie dostałem:
BEHRINGER XENYX1202 FX MIKSER
RODE NT2A KIT STUDYJNY MIKROFON
2 x KRK RP5 G3 odsłuchy studyjne
AKG K72 słuchawki STUDYJNE - dla wokalisty
AKG K52 SŁUCHAWKI STUDYJNE - dla operatora
Dodam ze posiadam tylko zwykła karte dzwiekowa z 3 wejsciami (zielone czerwone niebieskie)
Czy czegoś brakuje aby połaczyc to z komputerem, jesli da sie połaczyc bez dokupowania sprzetu a straci to na jakosci to oczywiscie wole dokupic cos bo ktos mi powiedzial o jakiejs zewnetrznej karcie dzwiekowej ale czy to konieczne skoro mam karte dzwiekowa z 3 wejsciami?
z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam
edit: właśnie doczytałem się o jakimś interfejsie audio ? czy to jest konieczne aby jakość była zadowalająca?
BEHRINGER XENYX1202 FX MIKSER
RODE NT2A KIT STUDYJNY MIKROFON
2 x KRK RP5 G3 odsłuchy studyjne
AKG K72 słuchawki STUDYJNE - dla wokalisty
AKG K52 SŁUCHAWKI STUDYJNE - dla operatora
Dodam ze posiadam tylko zwykła karte dzwiekowa z 3 wejsciami (zielone czerwone niebieskie)
Czy czegoś brakuje aby połaczyc to z komputerem, jesli da sie połaczyc bez dokupowania sprzetu a straci to na jakosci to oczywiscie wole dokupic cos bo ktos mi powiedzial o jakiejs zewnetrznej karcie dzwiekowej ale czy to konieczne skoro mam karte dzwiekowa z 3 wejsciami?
z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam
edit: właśnie doczytałem się o jakimś interfejsie audio ? czy to jest konieczne aby jakość była zadowalająca?