logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Bmw e60 530d - Witam wszystkich wkladalem radio po i zrobilem male zwarcie bmw e

Alonzobmw 16 Lut 2018 09:43 7593 5
REKLAMA
  • #1 17040988
    Alonzobmw
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    Podczas wkładania radia dotknął sie kabelek od zasilania panelu od przełączników powyżej tzn. Nadmuchy klima itp. Cały panel bez żadnych funkcji ciemny . a zima jest Sprawdziłem bezpieczniki w schowku i bagażniku wyjalem i wyłożyłem. Są ok muszą być chyba jeszcze inne może te w podszybiu przy sterowniku a może przekaźnik ale gdzie szukać sprawdziłem prąd do wtyczki tej po lewej stronie nie dochodzi coś po drodze nie łączy ale gdzie pomożecie??? Pozdrawiam
    Załączniki:
    • Bmw e60 530d - Witam wszystkich wkladalem radio po i zrobilem male zwarcie bmw e 20180215_131142.jpg (2.41 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 17041004
    mateov3000
    Poziom 21  
    Ocena: 29
    A w bagażniku nie masz jeszcze bezpieczników?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 17041211
    Woziowsky
    Poziom 10  
    Ocena: 5
    Zabierz się za sprawdzanie bezpieczników porządnie, znajdź Opis, poszukaj który odpowiedzialny za wnętrze i go wymień, czasami jak źle się spojrzy to nie widać, że jest przepalony
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 17048293
    Alonzobmw
    Poziom 2  
    Tak zrobiłem i jest ok przepalony w bagażniku pozdrawiam
  • #6 17048307
    Alonzobmw
    Poziom 2  
    Tak zrobiłem i jest ok przepalony w bagażniku pozdrawiam

Dodano po 3 [minuty]:

Sprawdziłem ponownie bezpieczniki nie wiem jak ale przeoczyłem jeden w bagażniku chociaż sprawdzałem z pięć razy dzięki pozdrawiam wszystkich .
REKLAMA