logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Gorenje GI 53315x - nie pobiera wody, nie przechodzi przez aquastop.

Lenart90 26 Lut 2018 09:23 1104 2
REKLAMA
  • #1 17064576
    Lenart90
    Poziom 7  
    Witam,
    mam problem ze zmywarka Gorenje GI 53315X. Ostatnio musialem ja transportowac z jednego mieszkania do drugiego i po ponownym podlaczeniu przestala pompowac wode. Wlacza sie normalnie, wybieram program, slychac, ze pompy probuja zassac wode, ale przez aquastop nie przeplywa. Cisnienie na doplywie oczywiscie odpowiednie. Drzwi po wlaczeniu nie chca sie automatycznie zamknac, nie wiem czy to nastepuje dopiero po doprowadzeniu wody. Sorry za brak polskich znakow. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 17067224
    Lenart90
    Poziom 7  
    Problem rozwiązany, po prostu potrzebowała kilku(nastu) minut żeby odpalić. Pojawił się oczywiście nowy problem. Po 40 minutach działania (program godzinny) przestała odpompowywać wodę. Woda stoi na dole, pompa próbuje ja odpompować ale nic nie idzie. Pompa włącza się za każdym zamknięciem drzwi (nawet jak wyłączam urządzenie). Jakieś sposoby na przeczyszczenie odpływu?
  • #3 17068861
    Lenart90
    Poziom 7  
    Problem rozwiązany, po prostu potrzebowała kilku(nastu) minut żeby odpalić. Pojawił się oczywiście nowy problem. Po 40 minutach działania (program godzinny) przestała odpompowywać wodę. Woda stoi na dole, pompa próbuje ja odpompować ale nic nie idzie. Pompa włącza się za każdym zamknięciem drzwi (nawet jak wyłączam urządzenie). Jakieś sposoby na przeczyszczenie odpływu?

Dodano po 11 [godziny] 55 [minuty]:

Przepchana rura
REKLAMA