Witam jestem posiadaczem Orange Sagemcom FanBox-39E3 i dekodera Sagemcom WHD 80 Podłączyłem i przewodem Ethern. wszystko działa dobrze ale nie łączy się przez WiFi dzwoniłem na infolinie gdzie spędziłem 40 min i Pani nie pomogła (stwierdziła że trzeba wymienić modem na nowszy choć w salonie zapewniano mnie że wszystko będzie działać dobrze i dekoder będzie łączył się przez WiFi z tym modem który mam) Jak łączę się przez WiFi w ustawieniach dekodera pojawia się tylko takie coś
Połączenie z siecią : Podłączone
Nazwa sieci WiFi (SSID) : PUSTE POLE
Pasmo : 2,4 GHz
Status WPS: Wyłączony
Status WiFi: Brak dostępu do sieci Wi- FY
Przybliżona przepływność : 0
Jak nacisnę przycisk z tyłu modemu i z przodu dekodara przycisk łączenia się się bezprzewodowo to zapala się zielona dioda ale gaśnie i sytuacja wtgląda jak powyżej
Bardzo proszę o odpowiedź co zrobić i czy te dwa urządzenia da się sparować aby telewizja działała przez WIFI, Z góry dziękuję
Połączenie z siecią : Podłączone
Nazwa sieci WiFi (SSID) : PUSTE POLE
Pasmo : 2,4 GHz
Status WPS: Wyłączony
Status WiFi: Brak dostępu do sieci Wi- FY
Przybliżona przepływność : 0
Jak nacisnę przycisk z tyłu modemu i z przodu dekodara przycisk łączenia się się bezprzewodowo to zapala się zielona dioda ale gaśnie i sytuacja wtgląda jak powyżej
Bardzo proszę o odpowiedź co zrobić i czy te dwa urządzenia da się sparować aby telewizja działała przez WIFI, Z góry dziękuję