logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Zarobki serwisanta komputerowego

Stark Industries 20 Maj 2018 11:31 2541 5
REKLAMA
  • #1 17230539
    Stark Industries
    Poziom 2  
    Witam,

Jestem zainteresowany pracą w serwisie komputerowym i mam pytanie - jak wyglądają zarobki takiego serwisanta ? Będę wdzięczny za odpowiedzi wraz z podaniem miasta. Najbardziej interesuje mnie Toruń lub Bydgoszcz. Niemniej jednak, poglądowo chciałbym również wiedzieć jak sytuacja wygląda w innych miastach.
  • REKLAMA
  • #2 17230665
    Ireneo
    Poziom 42  
    Ocena: 2475
    Dodaj jeszcze jakie masz doświadczenie. Świeżo po szkole, czy lata praktyki? Zarobki od tego mogą zależeć...
  • REKLAMA
  • #3 17230787
    Stark Industries
    Poziom 2  
    Moje doświadczenie, hmm.. jestem hobbystom, pasjonatem w tym temacie od wielu lat. Bez zagłębiania się w szczegóły, zdając sobie sprawę z ilości możliwych problemów z softem albo komponentami w komputerze, poziom swojej wiedzy i umiejętności oceniam (subiektywnie) na 6/10.
  • REKLAMA
  • #4 17230865
    Ireneo
    Poziom 42  
    Ocena: 2475
    Czyli na dzień dobry trzy miesiące najniższa krajowa, potem możesz rozmawiać....
  • REKLAMA
  • #5 17267647
    czarnyblack
    Poziom 15  
    Ocena: 22
    Jak nie mając doświadczenia w zawodzie szukałem pracy w Poznaniu i chodziłem na rozmowy kwalifikacyjne (było to jakoś 5 lat temu) proponowali mi 2500zł na rękę ;) Śmieszne pieniądze, ale w tej branży jak wykazujesz się to można piąć się w górę. Z jedną firmą jak rozmawiałem, to było chyba 2000zł na okres próbny, a później zarobki w okolicach 4000zł na rękę.
  • #6 17269040
    karolark
    Poziom 43  
    Ocena: 2521
    Stark Industries napisał:
    Witam,

Jestem zainteresowany pracą w serwisie komputerowym i mam pytanie - jak wyglądają zarobki takiego serwisanta ? Będę wdzięczny za odpowiedzi wraz z podaniem miasta. Najbardziej interesuje mnie Toruń lub Bydgoszcz. Niemniej jednak, poglądowo chciałbym również wiedzieć jak sytuacja wygląda w innych miastach.

Serwisant? Co masz na myśli wymianę kart czy też lutowanie BGA?
REKLAMA