logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czajnik Bosch CTWK20 - jak oddzielić blachę od plastiku włącznika?

bubu12 25 Maj 2018 08:55 2208 2
REKLAMA
  • #1 17239430
    bubu12
    Poziom 9  
    Ocena: 8
    Odkręciłem od grzałki ten czarny plastik włącznika razem z blachą pod spodem, ale muszę ją oddzielić od plastiku, żeby dostać się do styku, który się obluzował.
    Jak oddzielić tą blachę od plastiku?
    Czajnik Bosch CTWK20 - jak oddzielić blachę od plastiku włącznika? Czajnik Bosch CTWK20 - jak oddzielić blachę od plastiku włącznika?
    Właśnie o tą blachę chodzi.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 17239589
    g107r
    Poziom 41  
    Ocena: 987
    Zainteresowałbym się dokładniej tymi zaczepami ??
    Wysuwa się ?
    Czajnik Bosch CTWK20 - jak oddzielić blachę od plastiku włącznika?
    Te zielone jest specjalnie tak wygięte ? Jakaś blokada pewnie jest, jeśli do tej pory nie zdołałeś tego odczepić.
    Miałem w łapach podobny patent, ale problem zdaje się że tkwił w wypalonej podstawce.
    Kombinuj.
  • #3 17241992
    bubu12
    Poziom 9  
    Ocena: 8
    Tak jak na foto powyżej te cztery prostokątne blaszki trzeba odgiąć śrubokrętem
    i tam gdzie zielone trzy strzałki też, najlepiej szczypcami cienkimi. Blaszka zestyk w środku była źle przynitowana fabrycznie i latała na nicie niestety chcąc rozklepać nita, wpadł mi bolec do środka razem z ułamanym plastikiem i blaszką
    pokleiłem na razie i musiałem cyną nadlać zestyk, bo był nadpalony i działa, ale nie wiem jak długo? Jednak dzięki, rozpracowałem to prawie równo z twoją odpowiedzią - jest pomocna...
REKLAMA