Witam. Miałem niedawno na tym telefonie android 5 i wszystko było dobrze. Mój problem zaczął się po aktualizacji na 6. W tym androidzie jest opcja zrobienia z karty micro SD pamięci wewnętrznej co też zrobiłem bo brakowało mi pamięci. Po tej operacji nie da się zainstalować tych aplikacji które były przeniesione na kartę pamięci przed aktualizacją na 6. Telefon się po prostu resetuje. Pomaga odłączenie tej karty i zainstalowaniu na pamięci wewnętrznej telefonu. Są też problemy z zapisywaniem screenów bo wyskakuje wykrzyknik, że brak pamięci lub coś z regionem i uprawnieniami. Też nie mogę zrobić zdjęć bo też pisze że mało pamięci. Pomaga odłączenie karty i podłączenie jej wtedy działa dobrze, ale gdzieś tak na parę godzin. Potem znowu. Nie dawno zjadło mi grę która znajdowała się na tej pamięci. Nie pomaga zrobienie formatu który przeprowadzałem już kilka razy. Czy trzeba nową kartę ? Czy ten telefon nie lubi takich operacji lub czy karta jest wolna na to wszystko i trzeba szybszą? Pozdrawiam.