logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

- Windows Update jak wyłączyć na zawsze??

xpatryk89 09 Cze 2018 20:51 3753 3
REKLAMA
  • #1 17267177
    xpatryk89
    Poziom 9  
    Ocena: 7
    Witam, od kilku tygodni mam windowsa 10, mimo powszechnej złej opinii postanowiłem na niego przejść, od początku miałem z nim dużo problemów, jednak dzisiaj największym jest windows update, instaluje sobie najpotrzebniejsze aktualizacje i chciałem wyłączyć tą usługe, zmieniłem kilka wartości w rejestrze i zablokowałem usługe windows update. Myślałem że sprawa jest załatwiona i łatwo poszło, jednak po tygodniu usługa sama się przestawiła z typu uruchomienia wyłączony na włączony i pobrała wszystkie aktualizacje. W tym momencie życze microsoftowi bardzo źle, jednak moja wysoka kultura osobista nie pozwala mi wypowiedzieć takich słów publicznie na forum, jak mam to wyłączyć tak żeby się więcej nie włączyło? Dzięki wielkie za pomoc, może uda się zrobić jakiś pomocny pełny artykuł dla innych.
  • REKLAMA
  • #2 17267211
    Pedros050
    Poziom 43  
    Ocena: 3915
    Win 10 zawsze będzie pobierał aktualizację do Windows Defender Security Center bo to program antywirusowy jeśli chodzi o inne to tylko łaty zbiorcze co miesięczne a wyłączyć możesz jedynie.
    - Windows Update jak wyłączyć na zawsze??
  • REKLAMA
REKLAMA