logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

P9 lite PROBLEM - P9 lite sam się uruchamia ponownie

TanQer 16 Cze 2018 19:25 489 2
REKLAMA
  • #1 17279638
    TanQer
    Poziom 2  
    Witam
    jest taka sprawa i liczę na pomoc, rady.

Mialem telefon stluczony przód gniazdko ładowania ale tak to wszystko sprawne, oddalem telefon do naprawy zeby gosc mi to zrobil ( naprawa 250zl), wszystko ladnie pieknie po czym telefon sam przy odblokowaniu sie ponownie uruchamia nieregularnie raz tylko np 2x z rzedu rano mialem potem nic, a nastepnego dnia 12x w ciagu godziny myslalem ze to tylko moze guzik sie zepsul którym sie odblokowuję czy cos, ale ustawilem odblokowanie na linie papilarne i to samo... oddalem do gościa znowu mówił ze jemu sie wgl nie resetowal ale przeczyscil go mowie ok zobaczymy wychodze ide domu i po kilku godzinach j** znowu sie resetuje, oddałem drugi raz mówi ze jemu nic sie nie restuje ze wszystko jest SPRAWNE .. Ale na wszelki wypadek wymienil jakies tam czujniki dotyku ( juz nie pamietam co tam mowil) dzis go odebralem w ciagu godziny zresetowal sie 2x ...nastepnie siedzialem w domu na telefonie i wylaczyl sie nawet 5x pod rzad i teraz juz nie wiem co robic ? Isc w poniedzialek znowu do niego i znowu zostawic i znowu powie ze wszystko jest ok? proszę o pomoc :(

P.s proszę przenieść jeśli zł dział
  • REKLAMA
  • #2 17279738
    jdubowski
    Specjalista - urządzenia lampowe
    Ocena: 2795
    TanQer napisał:
    teraz juz nie wiem co robic ? Isc w poniedzialek znowu do niego

Reklamacja jakości usługi i tyle.

TanQer napisał:
    znowu powie ze wszystko jest ok?

Problem może mieć związek przykładowo z tym czy telefon jest w sieci LTE czy innej, lub z tym czy jest podłączony do WiFi, stąd się może w warsztacie nie objawiać...
  • #3 17279954
    TanQer
    Poziom 2  
    W jaki sposób zareklamować?
    Na wizytowce "firmy" wypisal reczna " gwarancje " przy odbiorze koszt naprawy i co naprawial nie wiem jak działać
REKLAMA