logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Aktualizacja zbiorcza i Adobe Flash Player Win10 ver1709 nie instalują się

Wukame 19 Cze 2018 13:58 774 2
REKLAMA
  • #1 17284720
    Wukame
    Poziom 2  
    Ciągle wyświetla mi się powiadomienie, że laptop uruchomi się kiedyś tam ponownie w celu dokończenia aktualizacji zabezpieczeń adobe flash player win10 ver1709. Gdy sama chcę go uruchomić ponownie, bo powiadomienie oferuje mi to, wtedy nie robi się z tym zupełnie nic. Natomiast aktualizacja zbiorcza o tej samej wersji nie chce się zainstalować. Gdy wyłączam laptopa, pokazuje się czasem "zamknij i zaktualizuj", a po wybraniu tej opcji tylko następuje zamknięcie systemu. Co mogę zrobić, aby wreszcie skończył się ten kłopot, który trwa od maja.
  • REKLAMA
  • #2 17284827
    Prot
    Poziom 38  
    Ocena: 297
    W kwietniu miałem też na laptopie problem z zapętloną aktualizacją KB4093112 Rozwiązaniem moich problemów był dopiero - zalecony przez service Microsoft :ok: - Reset Windows Update przy pomocy https://gallery.technet.microsoft.com/scriptcenter/Reset-Windows-Update-Agent-d824badc.
  • #3 17290122
    dgolf
    Poziom 15  
    Ocena: 151
    Czasami "przeszkadza" któryś program w dokończeniu aktualizacji. Często są to narzędzia dostarczone przez producenta komputera.
REKLAMA