logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung Galaxy J5 (6) rozlany ekran (chyba)

deadwhistle 10 Lip 2018 16:50 16116 1
REKLAMA
  • #1 17321749
    deadwhistle
    Poziom 2  
    Dzień dobry niedawno rozlał ( tak mi się przynajmniej wydaje gdyż telefon działa normalnie włącza się, reaguje na dotyk tylko ekran jest czarny) mi się ekran w telefonie, a bardzo mi na nim zależy. Postanowiłem przejść się do serwisu i zapytać co i jak, ale kwota którą podali- 450zl jest dla mnie za wysoka. Postanowiłem wiec że poszukam sam w necie i na allegro znalazłem o wiele tańszy za 150zl . Chciałbym się zapytać czy jeśli go kupie i prawidłowo podłącze to wszystko będzie działać? Czy jest możliwość że coś jeszcze jest popsute przez co ekran nie świeci? Czy wgl. opłaca się go kupić, taki tani czy to będzie totalny szmelc? Proszę o odp. i pozdrawiam.

Dodano po 6 [minuty]:

3.1.18. Nie wysyłaj linków, które po pewnym czasie przestaną być aktywne. To spowoduje, że dyskusja straci jakikolwiek sens.

1 link do ekranu który chce zakupić.
  • REKLAMA
  • #2 17322424
    gruktel

Poziom 32  
    Ocena: 309
    Do samsungów zalecam oryginalne sety zamienniki są delikatnie grubsze i nie zawsze można to sensownie zamontować ale decyzja należy do Ciebie tu masz link do oryginału https://magboss.pl/gh97-18792b-gh97-18962b-gh...axy-j5-2016-czarny-oryginalny,p,pl,45469.html
    Konto firmowe:
    GRUK Krystian Grudzień
    Chwałki 46, Sandomierz, 27-600
REKLAMA