logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kolumny i wzmacniacz do 500 zł do komputera - co polecacie?

kieltyka_100 25 Sie 2005 15:59 1077 3
REKLAMA
  • #1 1763420
    kieltyka_100
    Poziom 11  
    No właśnie jak w temacie. Ja w tych sprawach jestem nemo. Co mi doradzicie. Chce to wszytko oczywiscie do kompa podpiać. Chodiz mi o to żeby jakosc była dobra.
    Pozdrawiam!
  • REKLAMA
  • #2 1763652
    aleksdm
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    kieltyka_100 napisał:
    No właśnie jak w temacie. Ja w tych sprawach jestem nemo. Co mi doradzicie. Chce to wszytko oczywiscie do kompa podpiać. Chodiz mi o to żeby jakosc była dobra.
    Pozdrawiam!

Ależ bardzo proszę ;-)
    Tu masz wzmacniacze:
    http://www.allegro.pl/showcat.php?id=14&order=t&view=gtext
    a tutaj znajdziesz kolumny ;-)
    http://www.allegro.pl/showcat.php?id=8990&order=t&view=gtext
    miłej zabawy przy wybieraniu !
    pzdr
    Alek
  • REKLAMA
  • #3 1764188
    kieltyka_100
    Poziom 11  
    nie zrozumielismy sie. ja nie prosiłęm cie o linki z allegro bo sam tam byłęm. co mi to dało że mi dałeś linki jak ja i tak g*wno z tego wiem.
    Pozdrawiam

Dodano po 1 [minuty]:

prosze o konkretne przykłady
  • #4 1767020
    aleksdm
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    kieltyka_100 napisał:
    Pozdrawiam!

Czy ja dobrze zrozumiałem, że ma on Ci służyć głównie do odtwarzania plików mp3 i gier ?
    Jeżeli tak, to prawie każdy wzmacniacz stereo parametrami przewyższa jakość mp3, więc sobie wybierz taki jak Ci się podoba.
    Jak wybierzesz, to napisz co wybrałeś i wtedy ktoś Ci pomoże dobrać do niego właściwe kolumny ;-))).
    pzdr
    Alek
REKLAMA