Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Co pare sekund nie moge załadować strony internetowej [LAN]

29 Lip 2018 22:44 156 5
  • Poziom 10  
    Witam, po ostatniej aktualizacji win10 mój internet rozłacza sie co pare minut-sekund, po prostu raz mi sie załaduje strona raz nie. Nie zależy to od strony czasami ta sama nie chce się załadować. Komputer widzi router nie, w trakcie braku internetu nie pokazuje sie zaden komunikat o zerwaniu łącza tylko strona sie nie ładuje. Po Wi-Fi działa normalnie.

    ipconfig/all

    Co pare sekund nie moge załadować strony internetowej [LAN]
  • Poziom 22  
    Jak wygląda "ping -t 8.8.8.8" w czasie gdy strony nie ładuje ?
  • Poziom 10  
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=4ms TTL=121
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=4ms TTL=121
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=4ms TTL=121
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=4ms TTL=121
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=4ms TTL=121
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=4ms TTL=121
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=4ms TTL=121
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=4ms TTL=121
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=4ms TTL=121
  • Poziom 22  
    Jak ping działa tzn że połączenie z netem jest
    Temat przenieść do działu pogotowie antywirusowe, wykonać skan FRST i tam zamieścić wyniki.

    Wszystkie przeglądarki mają ten sam problem ze stronami ?

    Można spróbować ustawić ręcznie DNS na 8.8.8.8 8.8.4.4 na karcie ether i zobaczyć czy to coś pomoże.
  • Poziom 10  
    Na edge chyba działa normalnie, ale strony potrafia dlugo sie ladować a internet mam swiatlowodowy 60/60 i wczesniej tak sie nie ladowaly
  • Poziom 22  
    kinux napisał:
    Po Wi-Fi działa normalnie.


    Trudno mi uwierzyć żeby połączenie kablowe było źle skonfigurowane przez windowsa ale
    Spróbuj wywołać
    rozwiąż problemy z połączeniem "karta ethernet.".