Panie i Panowie ,,machanicy"
.
Szukam pomocy w temacie instalacji el.do traktorka sam,na bazie silnika Isuzu 1,7D.z alternatorem.To znaczy instalacje zrobiłem,ale po swojemu
.Chciałem to wszystko zabezpieczyć bezpiecznikami.Nie wiem jak zabrać się do tematu.To znaczy gdzie w skrzynce +,gdzie -.Jak podlączyć kable.Akurat w tym temacie jestem zielony.Mam tylko bezpiecznik(70A) na swiecach żarowych.Skrzynkię kupiłem od Ursusa 330,na 6 bezp.
Co mam na desce...
stacyjka 3 pozycyjna -.kontrolki-podgrzewacze-rozrusznik.
wna silniku czujnik temp.wody do zegara,termowłącznik do wentylatora chłodnicy.Kontrolki ładowania,oleju,świec żarowych.Jak by ktoś tak ,,łopatologicznie " mi wytłumaczył ,będę w siódmym niebie.Oczywiście z góry dziękuję.I wszystkich pozdrawiam.

Szukam pomocy w temacie instalacji el.do traktorka sam,na bazie silnika Isuzu 1,7D.z alternatorem.To znaczy instalacje zrobiłem,ale po swojemu

Co mam na desce...
stacyjka 3 pozycyjna -.kontrolki-podgrzewacze-rozrusznik.
wna silniku czujnik temp.wody do zegara,termowłącznik do wentylatora chłodnicy.Kontrolki ładowania,oleju,świec żarowych.Jak by ktoś tak ,,łopatologicznie " mi wytłumaczył ,będę w siódmym niebie.Oczywiście z góry dziękuję.I wszystkich pozdrawiam.