Dziś wpadłem do pewnej piwnicy, na zasadzie co złapiesz to twoje bo jutro leci do śmieci. No i zagarnąłem wszelakie narzędzia, stare narzędzia. W sumie nie potrzebuje ale lubię w ten oto sposób stałem się posiadaczem np kolejnego struga i świdrów ciesielskich czy cwing vel szrapceng vel ścisków stolarskich.
Sorry za jakość zdjęć było już ciemnawo a telefon stwierdził ze się rozładowuje i lampy błyskowej niet.
Ale do rzeczy Kto wie co to?
Jakieś narzędzie kaletnicze?

Chwile się zastanawiałem co to ale już wiem może zagadka odpowiedź na dole.
Czy taki ścisk powiedzmy ma jakieś konkretne zastosowanie Bo ja to już u kogoś kiedyś widziałem
Taki sworzeń chyba się trafił ale też nie wiem od czego/do czego.

I na koniec najfajniejsze znalezisko działa jest jeszcze uchwyt ręczny z głębokościomierzem do tego.
W sumie mam nowsze i tej nie będę pewnie używać ale mam klucz z Celmy może spasi, a ta mnie na pewno przeżyje.
Poza tym wpadły mi w łapki jakieś dłutka frezy etc Do tego wiertarka na korbkę mam już jedną ale większą.
Odpowiedź
Uchwyt do jakiejś lampy przemysłowej/warsztatowej
Sorry za jakość zdjęć było już ciemnawo a telefon stwierdził ze się rozładowuje i lampy błyskowej niet.
Ale do rzeczy Kto wie co to?
Jakieś narzędzie kaletnicze?
Chwile się zastanawiałem co to ale już wiem może zagadka odpowiedź na dole.
Czy taki ścisk powiedzmy ma jakieś konkretne zastosowanie Bo ja to już u kogoś kiedyś widziałem
Taki sworzeń chyba się trafił ale też nie wiem od czego/do czego.
I na koniec najfajniejsze znalezisko działa jest jeszcze uchwyt ręczny z głębokościomierzem do tego.
W sumie mam nowsze i tej nie będę pewnie używać ale mam klucz z Celmy może spasi, a ta mnie na pewno przeżyje.
Poza tym wpadły mi w łapki jakieś dłutka frezy etc Do tego wiertarka na korbkę mam już jedną ale większą.
Odpowiedź
Uchwyt do jakiejś lampy przemysłowej/warsztatowej