logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] GTA V nie uruchamia się - ERR_GFX_D3D_INIT po instalacji Cracka

silentyt 11 Wrz 2018 08:54 2292 1
REKLAMA
  • #1 17434758
    silentyt
    Poziom 5  
    Ocena: 42
    Witam,
    Kupiłem GTA V Wersję elektroniczną na Rockstar Games. Podczas próby ściągania okazało się, że mam za wolne połączenie internetowe więc pożyczyłem od kumpla wersję pudełkową.
    Instalacja przebiegła normalnie bez błędów. DirectX i reszta oprogramowania się zainstalowała.
    Jednak po uruchomieniu GTA V okazało się, że jest jeszcze 23 GB aktualizacja (którą teraz ściągam przez 5h)
    Jednak chciałem narazie pograć offline więc pobrałem Cracka.
    Zainstalowałem Crack włączyłem i cały czas wyskakuje mi error podczas włączania ERR_GFX_D3D_INIT

Próbowałem w ustawieniach (settings.xml w moich dokumentach/Rockstar Games/GTA V) zmienić opcje z dx.... Na dx.... 0 (tak aby uruchamial się z DirectX 9 (tak było napisane na stronie gdzie szukałem rozwiązania problemu))

Jest jakieś rozwiązanie?

Teraz usunąłem Crack i ściągam Update do GTA V ale boję się, że po Update będzie to samo.

Specyfikacja
    Karta Graficzna: Radeon R7 zintegrowana oraz aktualne sterowniki
    Procesor: AMD A8-9600
    RAM: 2x Crucial 4GB 2400mhz Ballistix Sport LT RED CL16

Z góry dziękuję.
  • REKLAMA
  • #2 17435003
    silentyt
    Poziom 5  
    Ocena: 42
    Witam,
    Kupiłem GTA V Wersję elektroniczną na Rockstar Games. Podczas próby ściągania okazało się, że mam za wolne połączenie internetowe więc pożyczyłem od kumpla wersję pudełkową.
    Instalacja przebiegła normalnie bez błędów. DirectX i reszta oprogramowania się zainstalowała.
    Jednak po uruchomieniu GTA V okazało się, że jest jeszcze 23 GB aktualizacja (którą teraz ściągam przez 5h)
    Jednak chciałem narazie pograć offline więc pobrałem Cracka.
    Zainstalowałem Crack włączyłem i cały czas wyskakuje mi error podczas włączania ERR_GFX_D3D_INIT

Próbowałem w ustawieniach (settings.xml w moich dokumentach/Rockstar Games/GTA V) zmienić opcje z dx.... Na dx.... 0 (tak aby uruchamial się z DirectX 9 (tak było napisane na stronie gdzie szukałem rozwiązania problemu))

Jest jakieś rozwiązanie?

Teraz usunąłem Crack i ściągam Update do GTA V ale boję się, że po Update będzie to samo.

Specyfikacja
    Karta Graficzna: Radeon R7 zintegrowana oraz aktualne sterowniki
    Procesor: AMD A8-9600
    RAM: 2x Crucial 4GB 2400mhz Ballistix Sport LT RED CL16

Z góry dziękuję.

Dodano po 6 [godziny] 3 [minuty]:

Wystarczyło zainstalować aktualizacje
REKLAMA